Audi Service Mobil – rychlá pomoc na cestách

ar5, 21. prosince 2014, 12:54 Google+

Řidiči automobilů Audi se mohou na svých cestách spolehnout, že dorazí do cíle za všech okolností. V případě nouze je na vyřešení každého menšího problému dokonale připravena služba Audi Service Mobil, jak dokazuje speciální zásahové vozidlo Audi Q5 2.0 TDI quattro v barvách kyjovského prodejce Top Centrum car, jehož servis patří podle výzkumu spokojenosti zákazníků již řadu let mezi nejlepší v České republice.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

V drsných zimních podmínkách je každá nesnáz na cestách ještě nepříjemnější než za teplého letního počasí. Rychlá a účinná pomoc je proto pro spokojenost zákazníků klíčová. Společnost Top Centrum car, autorizovaný prodejce a servis vozů Audi v Kyjově, proto zařadila do svého vozového parku servisní vozidlo Audi Q5, které poskytuje řidičům Audi pomoc v nouzi v rámci služby Audi Service Mobil.

Vytočením čísla kyjovské nonstop servisní linky pro zákazníky společnosti Top Centrum car přivolají řidiči vozů Audi kvalifikovaného technika, který se na místo poruchy dostaví ve stříbrném Audi Q5 2.0 TDI quattro s výkonem 130 kW (177 k), převodovkou S tronic a akčním paketem Lifestyle.

Zásahové vozidlo služby Audi Service Mobil má na palubě veškeré potřebné nářadí a přípravky pro účinnou pomoc v nouzi. Kromě standardního nářadí v jeho výbavě nechybí nejmodernější diagnostický přístroj, ani klasičtí „pomocníci“ v podobě tažné tyče a lana, kompresoru, startovacích kabelů, kanystrů s palivem, výstražných světel, trojúhelníků, kuželů a celé řady dalších prvků.

Výbava Service Mobilu umožňuje na místě odstranit nejrůznější technické problémy, jako jsou defekty pneumatik a kol nebo v současnosti velmi časté načerpání nesprávného druhu paliva, ale s pomocí diagnostického přístroje je možné vyřešit i menší mechanické, resp. elektrické a elektronické problémy. Je-li závada, která znemožňuje pokračování v jízdě, složitější, zajistí proškolení servisní technici odtah vozidla do servisu a poskytnutí náhradního vozidla nebo zorganizují jiný způsob dopravy členů posádky nepojízdného vozidla.

„Koncept servisní služby Audi Service Mobil pamatuje nejen na technickou stránku věci, ale i na potřeby posádky. V chladném počasí zahřejí teplé deky a horká káva nebo čaj z termosky, zatímco o doplnění energie se postarají výživné tyčinky či energetické nápoje. Jsou to možná maličkosti, ale naše bohaté zkušenosti nám ukazují, že obzvlášť v nouzové situaci to jsou právě takovéto drobnosti, co rozhoduje o spokojenosti a následné loajalitě zákazníků,“ říká Petr Hapala, vedoucí servisních služeb ve společnosti Top Centrum car.

Pohotovostní zásahová služba Audi Service Mobil je k dispozici nepřetržitě 24 hodin denně a v rámci velkorysé záruky mobility je pomoc na cestě pro zákazníky značky Audi většinou zdarma. Díky vrozeným schopnostem modelu Audi Q5 a trvalého pohonu všech kol quattro dojede zásahové vozidlo služby Audi Service Mobil rychle a bezpečně i na hůře dostupná místa a za špatných povětrnostních podmínek.

Vytisknout

Diskuze: Audi Service Mobil – rychlá pomoc na cestách

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Peugeot 508

TEST Peugeot 508 GT Plug-in Hybrid 225 – jeden z nejlepších liftbacků na trhu?

Cupra Formentor VZ

TEST: Cupra Formentor VZ 2.0 TSI 310k – sportovní SUV, které dá stovku pod 5 vteřin

Ilustrační foto

Zelená karta v mobilu. Vystačíte s ní v zahraničí?

citroën berlingo

Akční ceny u nového Citroënu Berlingo - je k mání s benzínem, dieselem i elektromotorem

volkswagen caddy

TEST Volkswagen Caddy 2.0 TDI Life – rodinný univerzál s kompromisy

Citroen C4 X

TEST: Citroen C4 X 1.5 BlueHDI 130 Shine – moderně vypadající retro za skvělou cenu

For Caravan

Na karavany a lodě? Již tento víkend v PVA EXPO PRAHA

Volkswagen Polo

TEST: Volkswagen Polo 1,0 TSI – stačí základní motor s 5 stupňovým manuálem?

peugeot 408

Test Peugeot 408 Hybrid 225 e-EAT8 GT: sázka na styl a hi-tech pohon

Ilustrační foto

Toyota znovu nejlepší ze všech. A nejde o výrobu, bezpečnost ani emise

Cupra Leon Sportstourer

TEST: Cupra Leon SP 2.0 TDI – vymírající druh se skvělou spotřebou

Ilustrační foto

Výše stravného je k smíchu, změny cestovních náhrad

on-line prodej

Máte ho doma? Tahle auta se prodávají nejrychleji

První snímky nového Volva XC90 - vše pro nízký odpor vzduchu

Volvo má nový způsob značení některých svých vozů

MG5 Electric

TEST: MG5 Electric Excite – kombík na baterky do milionu, jde o dobrou volbu?

reklama

Doporučujeme

porsche macan

VIDEO - Porsche si připravilo hodně povedený experiment, o co se jedná?

Čtěte dále

Nejčtenější články

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud