Škoda nabízí akční Octavii combi za doporučených 499 900 Kč

AutoRoad.cz, 27. února 2020, 23:15 Google+

V roce 125. výročí svého založení přináší automobilka Škoda svým zákazníkům zvýhodněné akční modely. Po řadách Fabia, Scala a Karoq nyní tuzemské zastoupení mladoboleslavské automobilky nabízí i nejprodávanější model na českém trhu Octavia combi, u nějž cenová a produktová výhoda dosahuje až 154 600 Kč.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Škoda Octavia Combi 1.6 TDI DSG Style

Škoda Octavia Combi 1.6 TDI DSG Style | foto: Roman Havlín

Sdílejte článek

› Třetí generace modelu Škoda Octavia combi ve dvou nových akčních provedeních, speciálně určených pro český trh
› Bohatá standardní výbava za atraktivní ceny od 499 900 Kč, zákaznické výhody dosahují až 154 600 Kč
› Škoda Auto slaví 125 let od svého založení, při této příležitosti přichystala pro tuzemské zákazníky zvýhodněné akční verze svých nejoblíbenějších modelů

Tuzemští zájemci o tento mimořádně atraktivní automobil by s návštěvou autorizovaného obchodníka neměli váhat, neboť tato nabídka platí jen do vyprodání zásob.

Akční modely 125 let a 125 let PLUS se vztahují k 3. generaci modelu Octavia která se v letošním roce doprodává v karosářské variantě combi po boku zcela nového provedení. „Tento kvalitní a léty prověřený vůz nyní nabízíme s velkorysými zákaznickými výhodami, které jistě osloví všechny zájemce o prostorné rodinné kombi,“ říká vedoucí marketingu Škoda Auto Česká republika Petr Janeba. „Kombinace atraktivní ceny a mimořádné výbavy zdarma představuje velké lákadlo především pro privátní zákazníky, jimž jsou akční modely 125 let primárně určeny,“ dodává Petr Janeba.

img-responsive

Škoda Octavia Combi 1.6 TDI DSG Style (2017) | foto: Roman Havlín

Oba akční modely vycházejí z výbavového stupně Ambition, k němuž přidávají zákazníky nejžádanější prvky mimořádné výbavy. Akční model 125 let tak dostal navíc automatickou dvouzónovou klimatizaci s chlazenou schránkou u spolujezdce, multifunkční kožený volant, vnitřní zpětné zrcátko s automatickým stmíváním a senzorem vlhkosti, vyhřívaná přední sedadla, zatmavená zadní okna Sunset, asistent rozjezdu do kopce a SmartLink+ s funkcemi Android Auto a Apple CarPlay. Akční model 125 let PLUS dále přidává bezklíčový přístup KESSY, LED přední světlomety s AFS, LED denním svícením, TOP LED zadní světla, 17palcová kola Denom, elektrické otevírání 5. dveří s virtuálním pedálem, vyhřívání volantu, tempomat s omezovačem rychlosti, navíc přední parkovací senzory, funkci CORNER pro přední mlhové světlomety, infotainment Bolero 8“, hlasové ovládání s Bluetooth a asistenta rozpoznání únavy.

Škoda Octavia combi 125 let s motorem 1,6 TDI/85 kW startuje na hodnotě 499 900 Kč, s motorem 1,5 TSI/110 kW činí doporučená prodejní cena 520 900 Kč. U akčního modelu 125 let PLUS byly analogické částky stanoveny na 549 900 Kč, resp. 570 900 Kč. K dispozici jsou všechny motorizace dostupné pro výbavový stupeň Ambition včetně alternativního pohonu na CNG (1,5 TSI/96 kW G-TEC s převodovkou DSG) za mimořádně atraktivních 555 900 Kč.

Výhodných prodejních cen bylo možné docílit mimo jiné omezením komplexity, zákazníci tak mají limitovanou možnost volitelné výbavy. Kromě Mobility PLUS, prodloužené záruky a balíčků Předplaceného servisu si mohou objednat také rezervní kolo s příslušenstvím, tažné zařízení s odnímatelnou hlavicí a alternativní design kol z lehké slitiny.

Škoda Octavia combi se stává 4. modelem mladoboleslavské automobilky, který míří do prodeje v akční verzi 125 let. Již od začátku roku jsou k dostání kompaktní SUV Karoq loni uvedený hatchback Scala a populární dvojice Fabia a Fabia combi. I tyto akční modely vycházejí ze specifikace Ambition, která byla obohacena o řadu prvků mimořádné výbavy v hodnotě desítek tisíc korun, a jsou nabízeny se širokou škálou zážehových i vznětových motorů. Všechny akční modely u příležitosti oslav 125 let automobilky lze kromě hotovosti pořídit s využitím všech dostupných finančních produktů Škoda Financial Services. Kdo nabídne svůj starší vůz na protiúčet, dostane k výkupní ceně ještě bonus (u akčního modelu Octavia combi 125 let ve výši 25 000 Kč).

Vytisknout

Diskuze: Škoda nabízí akční Octavii combi za doporučených 499 900 Kč

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

For Caravan

Na karavany a lodě? Již tento víkend v PVA EXPO PRAHA

Volkswagen Polo

TEST: Volkswagen Polo 1,0 TSI – stačí základní motor s 5 stupňovým manuálem?

peugeot 408

Test Peugeot 408 Hybrid 225 e-EAT8 GT: sázka na styl a hi-tech pohon

Ilustrační foto

Toyota znovu nejlepší ze všech. A nejde o výrobu, bezpečnost ani emise

Cupra Leon Sportstourer

TEST: Cupra Leon SP 2.0 TDI – vymírající druh se skvělou spotřebou

Ilustrační foto

Výše stravného je k smíchu, změny cestovních náhrad

on-line prodej

Máte ho doma? Tahle auta se prodávají nejrychleji

První snímky nového Volva XC90 - vše pro nízký odpor vzduchu

Volvo má nový způsob značení některých svých vozů

MG5 Electric

TEST: MG5 Electric Excite – kombík na baterky do milionu, jde o dobrou volbu?

MG4 XPOWER

MG4 XPOWER: za bezkonkurenční cenu nabízí 435 koní a "stovku" za 3,8 s

Vodíkové vozy Stellantis

Stellantis rozšiřuje své portfolio vodíkových užitkových vozů

Citroen C5X plug-in hybrid

Citroen C5X MAX plug-in hybrid 225 - francouzský křižník s famózním podvozkem

Lincoln Nautilus a 48 palcová obrazovka

Lincoln Nautilus (2024): Taková obrazovka v autech ještě nebyla. A s podporou CarPlay a Android

Opel Frontera

Nový Opel Frontera bude nejnovějším a plně elektrickým SUV značky

Honda 0 Series

Honda 0 Series je elektrická vesmírná loď. Japonci s novým elektromobilem mají vysoké ambice

reklama

Doporučujeme

Škoda

Elektromobily a Češi? Průzkum ukázal, kde je zakopaný pes

Čtěte dále

Nejčtenější články

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud