Model RAV4 nabízí nové atraktivní ceny a další benefity se zvýhodněním

ar5, 17. listopadu 2014, 12:14 Google+

Toyota RAV4 v modelovém provedení 2015 přiváží na český trh nové atraktivní ceny a další významné benefity s finančním zvýhodněním. Toyota Motor Czech zveřejnila detaily této nabídky, která platí do 31. prosince 2014.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

• Nabídka přináší plošné snížení cen modelu RAV4 až o 35.000,- Kč dle výbavy vozu

• Nově je tedy vůz Toyota RAV4 nabízen za cenu od 624.900,-Kč

• Sada zimních pneumatik zdarma 

• Cenové zvýhodnění u kombinace paketů o 50.000,-Kč  

• Výhodné financování Toyota s úrokem 3,45 % 

• Platnost nabídky do 31. 12. 2014

Toyota RAV4 v modelové provedení pro rok 2015 nabízí nové standardní ceny napříč spektrem jednotlivých výbav. Pro výbavy Power, Active a Style se jedná o plošné snížení cen ve výši 35.000,- Kč. Ve výbavě Premium je současná standardní cena vozu RAV4  snížena o 33.000,-Kč. 

U této nejvyšší výbavy Premium však získává zákazník navíc nový design litých kol a navigační systém Go Plus (namísto dosavadního systému Go). Nově je tedy vůz Toyota RAV4 nabízen za cenu od 624.900,-Kč, nejprodávanější verze vozu RAV4 2,2 D-4D ve výbavě Active je nově za 734.900,-Kč.

V platnosti zůstává navíc nabídka atraktivního trojpaketu Design + Visibility + Smart Entry & Start. Cenové zvýhodnění trojpaketu je v tomto případě 50.000,-Kč. Akční nabídka na model RAV4 současně zahrnuje na jakoukoliv její verzi sadu zimních pneumatik zdarma. 

Novinkou je rovněž zavedení paketu Cross pro výbavy Active a Style (u výbavy Premium standardně), který obsahuje spodní ochranné kryty předního a zadního nárazníku v kombinaci s chromovými lištami na spodní hraně dveří. Cena tohoto paketu včetně montáže je 13.000,-Kč      

Společnost Toyota Financial Services připravila pro model RAV4 atraktivní nabídku financování pomocí produktu Kredit 3,45%. S tímto výhodným produktem získává majitel vozu Toyota RAV4 garantovaný úrok 3,45% ročně, uzavření smlouvy bez poplatku, garantované sazby Toyota Pojištění Komplet+ včetně pojištění GAP po celou dobu splácení a další benefity.  

Platnost této nabídky je do 31. 12. 2014

Všechny ceny jsou uvedeny s DPH

_______________________________________

Čtvrtá generace Toyoty RAV4

Uvedený automobilový segment od roku 1994 nejen rostl, ale současně se i změnil a vyspěl. Zatímco první zákazníci často kupovali kompaktní vozy SUV coby alternativu ke sportovním hatchbackům nebo kupé, o dnešní růst segmentu SUV se postaraly rodiny hledající zábavnější a módnější alternativu k vozům typu MPV a kombi. Toyota RAV4 čtvrté generace tento trend zachycuje, zachovává si však přitom designové pojetí a radost z jízdy typickou pro generaci první.

Automobilka se obrátila na stávající majitele RAV4 v Evropě, Číně a Severní Americe s dotazem, které atributy u tohoto kompaktního SUV oceňují nejvíce. Zákazníci jmenovali dobrou manévrovatelnost, snadný nástup do vozidla a lepší výhled ven díky zvýšenému posazu, promyšlené obestavění prostoru, všestrannost a spolehlivé jízdní schopnosti, zejména pak za náročných situací. 

Nová Toyota RAV4 zhmotňuje větší zaměření na rodinné využití, aniž by obětovala kterýkoli ze základních atributů tohoto modelu – tj. manévrovatelnost, všestrannost, lepší výhled z vozu a dokonalé jízdní schopnosti na zpevněných cestách i mimo ně.

Přesněji řečeno, nabízí zákazníkům nápadnější, propracovanější a dynamický zevnějšek, kultivovaný design interiéru prémiové kvality, prostornější kabinu a větší zavazadelník, vyšší míru pohodlí, stejně tak jako vyšší všestrannost a bezpečnost. Po doplnění nových pohonných jednotek přináší nová Toyota RAV4 doposud nejširší výběr motorizací. V rámci celé řady pohonných jednotek navíc došlo k mezigeneračnímu poklesu průměrných emisí CO2 o 11 %.

Nová Toyota RAV4 nabízí ještě vyšší stabilitu a agilitu jízdy na mokrých i suchých vozovkách v zájmu co největšího požitku z jízdy. K tomu napomáhá nová lepší poloha za volantem s vyšším zaměřením na řidiče, vyladěná soustava zavěšení předních i zadních kol, přepracovaný elektrický posilovač řízení a nově vyvinutý režim Sport pro pokročilý integrovaný systém jízdní dynamiky (IDDS) stálého pohonu všech kol. 

Režim Sport umocňuje požitek z jízdy díky vyšší ovladatelnosti v zatáčkách, kdy ve spolupráci se senzorem úhlu natočení kol narůstá rozdělení hnacího momentu na zadní nápravě až o 10 %. Prostřednictvím senzoru rychlosti stáčení se pak přesně reguluje točivý moment na zadní nápravě v závislosti na rychlosti stáčení vozidla. Toyota RAV4 čtvrté generace je proto spolehlivým průvodcem na každodenních cestách a současně si zachovává své schopnosti v terénu. 

Vytisknout

Diskuze: Model RAV4 nabízí nové atraktivní ceny a další benefity se zvýhodněním

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Citroen C4 X

TEST: Citroen C4 X 1.5 BlueHDI 130 Shine – moderně vypadající retro za skvělou cenu

For Caravan

Na karavany a lodě? Již tento víkend v PVA EXPO PRAHA

Volkswagen Polo

TEST: Volkswagen Polo 1,0 TSI – stačí základní motor s 5 stupňovým manuálem?

peugeot 408

Test Peugeot 408 Hybrid 225 e-EAT8 GT: sázka na styl a hi-tech pohon

Ilustrační foto

Toyota znovu nejlepší ze všech. A nejde o výrobu, bezpečnost ani emise

Cupra Leon Sportstourer

TEST: Cupra Leon SP 2.0 TDI – vymírající druh se skvělou spotřebou

Ilustrační foto

Výše stravného je k smíchu, změny cestovních náhrad

on-line prodej

Máte ho doma? Tahle auta se prodávají nejrychleji

První snímky nového Volva XC90 - vše pro nízký odpor vzduchu

Volvo má nový způsob značení některých svých vozů

MG5 Electric

TEST: MG5 Electric Excite – kombík na baterky do milionu, jde o dobrou volbu?

MG4 XPOWER

MG4 XPOWER: za bezkonkurenční cenu nabízí 435 koní a "stovku" za 3,8 s

Vodíkové vozy Stellantis

Stellantis rozšiřuje své portfolio vodíkových užitkových vozů

Citroen C5X plug-in hybrid

Citroen C5X MAX plug-in hybrid 225 - francouzský křižník s famózním podvozkem

Lincoln Nautilus a 48 palcová obrazovka

Lincoln Nautilus (2024): Taková obrazovka v autech ještě nebyla. A s podporou CarPlay a Android

Opel Frontera

Nový Opel Frontera bude nejnovějším a plně elektrickým SUV značky

reklama

Doporučujeme

Premiéra designové studie Škoda v Číně: "Škoda VisionC" na Auto Guangzhou 2014 - anotační foto

Premiéra designové studie Škoda v Číně: "Škoda VisionC" na Auto Guangzhou 2014

Čtěte dále

Nejčtenější články

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud