Volkswagen připravil pro své zákazníky výhodný jarní servis

ar5, 12. března 2015, 07:53 Google+

Volkswagen připravil ve spolupráci se svou sítí autorizovaných prodejců a servisů značek Volkswagen osobní vozy a Volkswagen Užitkové vozy speciální servisní nabídku Volkswagen Service Jaro 2015, která vyzývá majitele osobních a užitkových vozů Volkswagen: „Projeďte jarem s lehkostí“. Perfektní technický stav vozu, který zajistí komplexní jarní servisní péče, je totiž základem bezproblémové a bezpečné jízdy.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

„Letošní zima možná nebyla tak tuhá, jak by si zejména fanoušci zimních sportů přáli, ale i mnohaměsíční provoz za nízkých teplot kolem nuly na solí ošetřených silnicích zanechává na automobilové technice stopy, k jejichž zahlazení je zapotřebí profesionální know-how. Pro majitele osobních a užitkových vozů Volkswagen jsme proto připravili sezonní kampaň Volkswagen Service Jaro 2015, v níž mohou svým plechovým miláčkům za výhodných podmínek dopřát všechno potřebné k bezpečné a spolehlivé jízdě v jarním i letním období,“ říká Jan Špinar, vedoucí divize After Sales společnosti Porsche Česká republika.

Po náročném zimním provozu je důležité prověřit technický stav kompletního vozidla. Volkswagen doporučuje tuto činnost svěřit do rukou skutečných profesionálů, stejně jako případné opravy. Pouze specialisté v autorizovaných servisech Volkswagen, podporovaní přímo výrobcem, totiž disponují veškerými nezbytnými znalostmi, know-how a technickým vybavením

Technici autorizovaných servisů Volkswagen zkontrolují v rámci výhodné jarní prohlídky od 199 Kč mimo jiné tlak vzduchu v pneumatikách, stav kapaliny v ostřikovačích, funkčnost osvětlení vozidla, stav akumulátoru, hladiny všech provozních kapalin, stěrače, brzdovou soustavu, výfukovou soustavu, chladicí soustavu, klínový/rozvodový řemen a klimatizaci.

Zvláštní pozornost je věnována stěračům, které patří mezi nejvíce namáhané díly během zimního provozu. Součástí jarní servisní kampaně je proto speciální akční nabídka na nákup a výměnu originálních sad stěračů Volkswagen, které zaručují velmi tichý chod a dokonalou čistotu skla po každém setření. Jako bonus k nim zákazník získá 1 litr koncentrátu letní směsi do ostřikovačů.

Jarní servisní prohlídku je výhodné spojit s přezutím vozu na letní pneumatiky, které se vyznačují lepšími provozními vlastnostmi při teplotách nad 7 °C. Výměna kompletů kol zahrnuje samozřejmě také vyvážení kol a kontrolu geometrie, aby byla zaručena nejvyšší úroveň jízdních vlastností a bezpečnosti. Je-li nutné nahradit opotřebované pneumatiky novými, disponují autorizované servisy Volkswagen rozsáhlou nabídkou nových letních pneumatik všech doporučených rozměrů pro osobní a užitkové vozy Volkswagen.

Vyžaduje-li technický stav vozidla výměnu nějakého dílu, může si zákazník podle svého uvážení často zvolit mezi různými variantami, které zohledňují časovou hodnotu jeho vozidla. Přestože jsou Originální díly Volkswagen® nabízeny za velmi konkurenceschopnou cenu, představují Economy díly a Originální výměnné díly Volkswagen® ještě ekonomičtější volbu, což ocení zejména majitelé starších vozů.

Economy díly, koncipované pro vozy starší 5 let, jsou v porovnání s originálními díly o 25 % výhodnější a zároveň plně vyhovují standardům koncernu Volkswagen AG v oblastech kvality, funkčnosti a bezpečnosti. Originální výměnné díly Volkswagen® (pro motor, převodové ústrojí, podvozek a elektroinstalaci) jsou průmyslově renovované díly, jejichž cena je v porovnání s novými díly v průměru o 40 % výhodnější. Na všechny druhy dílů pro osobní a užitkové vozy Volkswagen platí záruka dva roky.

Další možností, jak při údržbě osobních a užitkových vozů Volkswagen ušetřit bez kompromisů v oblasti kvality, je knížka slevových poukazů Plus plán. Slevové poukazy Plus plán lze uplatnit na servisní úkony, nákup originálních dílů a příslušenství u autorizovaných servisních partnerů Volkswagen, přičemž cenové zvýhodnění může být až 20 %.

S příchodem teplého počasí se výrazně rozšiřují možnosti pro různé aktivity ve volném čase. Na to pamatuje nabídka Originálního příslušenství Volkswagen®  včetně kolekce Volkswagen Lifestyle, která zahrnuje mimo jiné systém odkládacích přihrádek pro dětské potřeby na zadní stranu sedadla, svačinový box nebo kryty či pouzdra pro chytré telefony. Z příslušenství jsou před letní sezonou nejčastěji žádány střešní nosiče, nosiče jízdních kol a rozmanité praktické doplňky pro cestování s dětmi.

Originální příslušenství Volkswagen® je dokonale přizpůsobeno pro vozy Volkswagen z hlediska technického řešení i estetického dojmu. Při výrobě se používají kvalitní materiály a moderní postupy s důrazem na vysokou kvalitu zpracování i těch nejmenších detailů. Veškeré Originální příslušenství Volkswagen® splňuje nejpřísnější bezpečnostní standardy.

S atraktivním věrnostním programem Volkswagen STK Service si mohou majitelé starších vozů Volkswagen ušetřit starosti s absolvováním státní technické kontroly a kontroly emisí a ještě ušetřit. Kdo totiž svěří péči o svůj osobní nebo užitkový vůz Volkswagen odborníkům v autorizovaných servisech Volkswagen, může získat STK a kontrolu emisí zdarma.

Nejen cestu k nejbližšímu autorizovanému servisu Volkswagen usnadní aplikace pro chytré telefony Volkswagen Service App, která zahrnuje následující služby: Označení parkovišť včetně časovače, Volkswagen Assistance, Navigace a překladač, Vyhledávání servisních partnerů Volkswagen, Lexikon symbolů, „Moje auto“ s informacemi o vlastním vozidle a Tipy a nejnovější nabídky služeb, originálních dílů a příslušenství. 

Jarní servisní nabídka pro majitele osobních a užitkových vozů Volkswagen je koncipována zvlášť pro maximálně čtyřleté vozy a zvlášť pro vozy starší 5 let. V obou případech se však mohou zákazníci spolehnout na mimořádnou úroveň nabízených produktů a zákaznických služeb, kterou stvrzuje dvouletá záruka na veškeré díly a práci.

Nabídka Volkswagen Service Jaro 2015 platí do 10.5.2015 u participujících servisních partnerů Volkswagen.

Vytisknout

Diskuze: Volkswagen připravil pro své zákazníky výhodný jarní servis

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Peugeot 508

TEST Peugeot 508 GT Plug-in Hybrid 225 – jeden z nejlepších liftbacků na trhu?

Cupra Formentor VZ

TEST: Cupra Formentor VZ 2.0 TSI 310k – sportovní SUV, které dá stovku pod 5 vteřin

Ilustrační foto

Zelená karta v mobilu. Vystačíte s ní v zahraničí?

citroën berlingo

Akční ceny u nového Citroënu Berlingo - je k mání s benzínem, dieselem i elektromotorem

volkswagen caddy

TEST Volkswagen Caddy 2.0 TDI Life – rodinný univerzál s kompromisy

Citroen C4 X

TEST: Citroen C4 X 1.5 BlueHDI 130 Shine – moderně vypadající retro za skvělou cenu

For Caravan

Na karavany a lodě? Již tento víkend v PVA EXPO PRAHA

Volkswagen Polo

TEST: Volkswagen Polo 1,0 TSI – stačí základní motor s 5 stupňovým manuálem?

peugeot 408

Test Peugeot 408 Hybrid 225 e-EAT8 GT: sázka na styl a hi-tech pohon

Ilustrační foto

Toyota znovu nejlepší ze všech. A nejde o výrobu, bezpečnost ani emise

Cupra Leon Sportstourer

TEST: Cupra Leon SP 2.0 TDI – vymírající druh se skvělou spotřebou

Ilustrační foto

Výše stravného je k smíchu, změny cestovních náhrad

on-line prodej

Máte ho doma? Tahle auta se prodávají nejrychleji

První snímky nového Volva XC90 - vše pro nízký odpor vzduchu

Volvo má nový způsob značení některých svých vozů

MG5 Electric

TEST: MG5 Electric Excite – kombík na baterky do milionu, jde o dobrou volbu?

reklama

Doporučujeme

TEST: Škoda Fabia 1.4 TDI (66kW) DSG Style - anotační foto

TEST: Škoda Fabia 1.4 TDI (66kW) DSG Style

Čtěte dále

Nejčtenější články

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud