Škoda Superb na poslední ukázce před zítřejší premiérou. Víme, na kdy si nařídit budíky

Škoda láká na premiéru nového Superbu, který se poprvé představí také ve variantě Scout | foto: Škoda Auto

Ačkoliv fotografie nové Škody Superb unikly z Číny do celého světa již před pár dny, automobilka se stále nevzdává své hry na schovávanou a vypustila poslední video-ukázku před chystanou zítřejší premiérou. Ta však kromě klasických karosářských provedení vůbec poprvé nabídne i variantu Scout.

Prakticky každá automobilka se před uvedením nového modelu snaží získat pozornost veřejnosti i médií pomocí série tajemných fotografií či videí, které vzbuzují více otázek, než dávají odpovědí. A stejně je to i v případě automobilky Škoda a její chystané zítřejší premiéry nového Superbu.

zdroj: facebook

Fotografie nové limuzíny bez maskování už se sice před pár dny objevily v Číně, odkud je převzala většina světových médií, přesto automobilka pokračuje ve své hře na schovávanou. Tentokrát s ukázkou publikovanou na facebooku, která nese heslo „Mistrovské dílo z každého úhlu."

Škoda toho sice v novém videu příliš mnoho neukazuje, to však v tomto případě nehraje žádnou roli. Podstatně důležitější je totiž informace o samotné premiéře. Ta, jak už automobilka dříve prozradila, se uskuteční zítra v Bratislavě, kde se koná Mistrovství světa v hokeji.

Prezentace by měla začít v 15:30 středoevropského času a její trvání je odhadováno na 45 minut. Prezentaci pak bude možné sledovat i on-line a to jak prostřednictvím Škoda Storyboard, tak na sociálních sítích a YouTube. My vám samozřejmě vysílání zprostředkujeme i na webu AutoRoad.cz

Kromě nové Škody Superb, která poprvé nabídne i hybridní pohon, se má představit také první čistě elektrický moderní vůz škoda Škoda, kterým bude upravené Citigo. Rozhodně se tedy máme na co těšit.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy