První Range Rover Velar kabriolet? Tohle vyjde roztržitého řidiče draho

Range Rover Velar přišel při srážce s mostem o střechu | foto: twitter

Pokud jste toužili po Range Roveru se stahovací střechou, museli jste se dosud spokojit pouze s modelem Evoque. Díky roztržitému řidiči přepravního náklaďáku se však objevil i vůbec první Range Rover Velar kabriolet, který o svou střechu přišel při kuriózní srážce s mostem.

Pokud vám Range Rover Evoque kabriolet z nějakého důvodu nevyhovoval, ale stále jste toužili po otevřeném voze této britské automobilky, máme pro vás dobrou zprávu. V Británii se totiž objevil vůbec první Velar kabriolet, který je podstatně větší a luxusnější než Evoque.

Za jeho existencí však nestojí automobilka, ale poněkud roztržitý řidič přepravního náklaďáku. Ten totiž po nakládce několika automobilů zapomněl spustit rampu s naloženým červeným Velarem a vydal se na dálnici M61 v severozápadní části Anglie.

Máte rádi auta? Hledáme nové lidi do redakce. Napište nám na redakce@autoroad.cz a staňte se naším redaktorem.

Z fotografií zveřejněných dopravní policií „Greater Manchester" je vcelku dobře patrné, že tato úprava na kabriolet byla poměrně nekonvenční, neboť se až příliš držela onoho hesla „uříznout střechu." Náraz do mostu lehce upravil kapotu a doslova smetl všechno nad ní. Zájemce o tento unikátní kabriolet tak bude muset strávit pár hodin vybíráním rozbitého skla a různých úlomků z interiéru.

Odletující střecha a další části vozu pak poničily i další převážený Range Rover, nicméně nikdo další na dálnici naštěstí zraněn nebyl. Řidič dodávky si ale místo ocenění za nový a neotřelý design vysloužil vyšetřování za nehodu spáchanou nepozorností.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy