Studentka autoškoly nezvládla parkování. S vozem nacouvala na nejhorší možné místo

Závěrečný test v autoškole se řidičce příliš nepovedl | foto: youtube.com

Podmínky pro získání řidičského průkazu se v každém státu poněkud liší, ovšem téměř pokaždé je součástí testu praktická jízda, během které by měl řidič prokázat alespoň základní znalosti předpisů, schopnosti vůz ovládat a samozřejmě by neměl vůz nabourat.

A ačkoliv je náhoda blbec a nehody se prostě stávají, šestačtyřicetiletá studentka autoškoly si nemohla vybrat příhodnější místo. Během závěrečného testu totiž nacouval s Toyotou Prius místní autoškoly přímo do "Úřadu motorových vozidel", což je americká obdoba našeho registru.

Student autoškoly nezvládl parkování, s vozem zajel přímo do budovy registru | zdroj: youtube.com

Studentka se zrovna snažila zacouvat na parkovací místo, které bylo těsně před budovou. Během couvání si však spletla plynový pedál s brzdovým a neštěstí bylo na světě. Vůz narazil do budovy se slušnou intenzitou a bohužel přesně do míst, kde bylo okno.

Naštěstí se ale studentce nepodařilo oknem zcela projet, což by mohlo mít ještě katastrofálnější následky. Ovšem i tento "náraz" způsobil škody a pár drobnějších zranění. Jeden člověk dokonce musel být odvezen do nemocnice. Všichni v místnosti ale utrpěli pořádný šok.

Samotnou nehodu pak zaznamenaly bezpečnostní kamery, na jejichž záznam se můžeme prostřednictvím YouTube podívat. Jaké důsledky bude nehoda pro řidičku mít bohužel netušíme, nicméně s jistotou si troufáme říci, že testem neprošla.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy