Studio Paramount natočí dokument o Paulu Walkerovi, odhalí jeho soukromý i profesní život

Paul Walker | foto: youtube.com

Většina fanoušků motorismu si jméno Paul Walker spojuje převážně s filmovou postavou Brian O'Conner, kterou Walker ztvárnil hned v několika dílech filmové ságy Rychle a Zběsile. Život tohoto herce byl však mnohem rozmanitější, což má světu ukázat dokument s názvem "I Am Paul Walker", za kterým stojí americká filmová a distribuční společnost Paramount Pictures.

Dokument I Am Paul Walker, který bude režírovat Adrian Buitenhuis, ukáže hercův život na plátně i mimo slávu Hollywoodu. O Walkerově slabosti pro rychlá auta a jejich řízení nejspíš není potřeba se zmiňovat, ovšem některé může překvapit jeho snaha o ochranu oceánů nebo angažovanost v řadě charit, prostřednictvím kterých se snažil například pomoci zemětřesením zdecimovanému Haiti.

Snímek I Am Paul Walker bude dokumentovat hercův soukromý život i kariéru | zdroj: youtube.com

co se filmového průmyslu týče, Walker se proslavil především rolí Briana O'Connera ve filmové sérii Rychle a Zběsile, ovšem jeho filmová kariéra začala již několik let předtím. Vidět jsme ho mohli ve snímcích jako Lebky, Do hlubiny, Vlajky našich otců, Bobby Z a v mnoha dalších.

Paul Walker zemřel v roce 2013 během tragické dopravní nehody v Porsche Carrera GT, které řídil jeho blízký přítel Roger Rodas. V té době však ještě probíhalo natáčení filmu Rychle a zběsile 7, které museli s použitím filmových triků dotočit za Walkera jeho dva bratři.

Producentem snímku bude Derik Murray, který se již podílel na řadě podobných snímků, mezi které patří I Am Dale Earnhardt, I Am Evel Knievel nebo I Am JFK Jr. Režisér Adrian Buitenhuis se pak spolu s Murraym podílel na dokumentu I Am Heath Ledger. Rychlý pohled na ČSFD pak odhaluje, že většinu těchto dokumentů sklidila pozitivní kritiku.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy