Pohřebák, kombík? Holandská společnost se pustila do další úpravy Tesly Model S

Tesla Model S Shooting Brake | foto: RemetzCar

Holandský společnost RemetzCar, která se zabývá úpravou automobilů na limuzíny, na sebe strhla velkou pozornost zhruba před rokem, kdy představila Teslu Model S upravenou na pohřební vůz. Nyní se však společnost vrací zpátky na scénu se svým projektem "Model S Shooting Brake" - tedy s elektrickou Teslo kombi.

Podle zpráv, které zprostředkoval web CarScoops, si speciální úpravu objednal holandský sběratel zhruba před rokem. Společnost pak oznámila, že vyrobeno bude nanejvýš 20 elektromobilů v této karosářské úpravě. Vzhledem k tomu, o jakou raritu se jedná, nemáme o zbývajících 19 kusů sebemenší obavy. Sběratelé z celého světa se o ně jistě postarají.

K dispozici máme prozatím jen jakousi grafickou skicu bez jakýchkoliv výrazných detailů, ovšem už nyní si troufáme hádat, že zadní část si prošla kompletní přestavbou zahrnující i výměnu zadních skel ve dveřích. Mimo to se zdá, že zadní nárazník by se mohl dočkat zvýraznění či vytažení. Třešničkou na dortu pak bude křídlo na pátých dveřích, které podle všeho dostane velmi agresivní a ostré tvary.

Informací máme bohužel jak šafránu, nicméně při pohledu na výtvory společnosti, mezi kterými nechybí pohřební Tesla Model S nebo různé Mercedesy či Land Rovery upravené na dlouhé limuzíny, nemáme o budoucnost a kvalitu tohoto projektu strach.

Nejvíce bylo o společnosti RemetzCar slyšet, když představila Teslu Model S přestavěnou na pohřební vůz (02:15) | zdroj: youtube.com

Tiše doufáme, že v průběhu příštích měsících se o voze dozvíme něco víc, ovšem i kdyby ne, premiéra je naplánována na první týden měsíce března, pravděpodobně tedy na ženevský autosalon.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy