To pravé auto pro Barbie u Mattela nenajdete, vyrábí ho totiž Rolls-Royce

Růžový Rolls-Royce Wraith je ideální dárek pro každou Barbie | foto: Rolls-Royce

Některé prestižní automobilky už lakování růžovou barvou dávno zavrhly, ovšem Rolls-Royce stále patří k těm, jejichž prioritou je spokojenost zákazníka. Máte-li tedy dost peněz, pak vám Rolls vyrobí cokoliv, klidně i bílo-růžový Wraith.

A přesně takový vůz má momentálně v nabídce oficiální zastoupení automobilky v Abu Dhabi - zcela nepřekvapivě. Poněkud výstřední barevná kombinace bílé barvy "Arctic White" se světle růžovou "Blushing Pink" se ale nelimitovala pouze na karoserii, ale přenesla se i do interiéru.

Netradiční barevná kombinace se objevuje takřka všude, od palubní desky, přes výplň dveří, volant, koberečky až po kožené sedačky. Jen stropnice imitující zářící oblohu zůstala růžová. Poněkud zvláštní, ovšem proti gustu.

Vlastně se jen divíme, že této barevné kombinace unikly disky kol nebo ikonická soška Spirit of Ecstasy. Otázkou ovšem je, jak asi dopadl motorový prostor. Je samozřejmé, že majitelka tohoto vozu ho zřejmě nikdy neotevře, ale odhodlání lidí z Rolls-Royce dotahovat věci do detailu je pověstné.

Jakkoliv vypadá vůz výstředně, netradičně a zvláštně, o jeho osud nemáme žádné obavy. Pokud odhlédneme od toho, že už se na jeho cenu informují lidé na Instagramu i Facebooku, Abu Dhabi je zemí, kde snaha vyniknout z davu stále sílí. Navíc už zde pár podobných růžových monster jezdí, takže tenhle Wraith si svého nového majitele či spíše majitelku jistě brzy najde.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy