Originálně skloubil své dvě vášně. Není takové zařízení ale spíše potvrzením závislosti?

Lamborghini Aventador jako "simulátor" pro hraní Forza Motorsport 7 | foto: facebook

Pokud jste zapálení fanoušci závodních her, pak už jste jistě někdy slyšeli o závodních simulátorech. Někteří si je za velké peníze kupují, někteří si je improvizovaně staví a jiní o nich prostě jen sní. Na světě je však minimálně jeden člověk, který v simulátor proměnil své Lamborghini.

Tím člověkem je jistý "POG", který se na sociálních sítích prezentuje svou láskou k rychlým autům a hraní. Své dvě vášně ovšem dokázal geniálně skloubit, když si ze svého Lamborghini Aventador (všimněte si úsměvné značky POGTADOR) vytvořil simulátor pro hraní nové Forza Motorsport 7. Ostatně celé své počínání natočil na video.

Celé video je natáčeno formou vlastního pohledu a začíná rychlou cestou v Lamborghini pro hru, následuje návrat do garáže a velké úpravy auta v simulátor. Na střeše Lamba tak přistál projektor a prakticky celý vůz pokryla řada různých kabelů směřujících z a do konzole Xbox.

Když pak POG v garáži zhasl světla, vše dostalo ty správné rozměry. I přes technickou vyspělost Lamborghini a řadu elektroniky v něm trochu pochybujeme, že se dá reálný automobil skutečně přeměnit na ovladač ke konzoli - minimálně bez týdnů programování na kombinaci kafe + kola + studená pizza, nicméně jen ta představa a to co nám video ukazuje, je impozantní.

Řadě z nás by určitě stačilo hrát Forzu Motorsport 7 z Lamborghini klidně jen na ovladači, nicméně víc než hraní musí být zajímavější řízení takového skvostu.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy