VW Golf vyměnil za sečuánskou omáčku z McDonaldu. Prý jí prostě musel mít

Volkswagen Golf IV - Ilustrační fotografie | foto: wheelsage.org

Řetězec s rychlým občerstvením McDonald před pár dny oznámil, že ve svých pobočkách nabídne omezené množství speciální sečuánské omáčky ve stylu animovaného seriálu "Rick and Morty". To rozpoutalo bouřlivé reakce mezi lidmi, kteří po této omáčce bezmezně toužili. Na všechny se samozřejmě nedostalo, takže na řadu se dostali podnikaví lidé.

Jedním z těchto podnikavců byla i Rachel Marie, třiadvacetiletá grafická designérka z Michiganu, která si přivstala a v den spuštění prodeje této speciální omáčky vyrazila s přáteli k McDonaldu pro jedno vlastní balení. Na rozdíl od tisíců lidí se však nerozhodla svou omáčku zkonzumovat, ale místo toho ji nabídla na inzertní facebookové skupině s tím, že je zvědavá, co ji lidé výměnou za ni nabídnou.

Nevíme kolik nabídek Marie obdržela, nicméně jednou z nich byla i nabídka na Volkswagen Golf Iv. generace z roku 2000. Když to Marie uviděla, tak si prý řekla "Proč ne?". Business Insider, který o celé záležitosti informoval mezi prvními nebyl schopen zjistit či ověřit kdy, jak a zda vůbec obchod proběhl, nicméně podle fotografií i vyjádření obou stran se tak skutečně stalo a Marie vyměnila prostou sečuánskou omáčku za automobil.

Člověk který s ní auto za omáčku směnil nechtěl být jmenován, nicméně podle jeho vyjádření pro Business Insider svého rozhodnutí rozhodně nelituje. Prý "tu zatracenou omáčku prostě potřeboval!".

Výstřižek komunikace z Facebooku (zdroj: Business Insider) | foto: facebook

A rozhodně nebyl jediný, kdo se stal touto omáčkou posedlý. Na inzertním webu eBay běží dokonce několik aukcí, kde se sečuánská omáčky z limitované edice Rick and Marty draží i za několik stovek dolarů. Volkswagen Golf ve slušném stavu ale může mít hodnotu i 2.000 dolarů, takže Marie měla zřejmě nejdražší sečuánskou omáčku v historii McDonaldu.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy