Znáte kočárek Land Rover? Než ho splatíte, naučí se vaše dítě chodit

Speciální kočárek Land Rover iCandy Peach All-Terrain Special Edition | foto: Land Rover

Většina světových automobilek v posledních letech podlehla trendu prodeje "lifestylových" doplňků se svým logem. Drobnou nevýhodou těchto výrobků však často bývá jejich cena, která se díky přidanému logu a hezkému povídání okolo často vyhoupne na dvojnásobek. Asi jako v případě tohoto "kočárku" s logem Land Rover

Za vznikem tohoto "výjimečného" kočárku stojí spojení dvou významných britských společností s dlouholetou tradicí v oboru: Tou první je Land Rover, specialista na výrobu terénních vozů, tou druhou pak společnost iCandy, která se specializuje na výrobu kočárků. Výsledek jejich společného snažení  nese název " iCandy Peach All-Terrain Special Edition".

Pokud byste ale čekali extrémní kočárek s motorky v kolečkách, který vyjede úplně vše aniž byste se zapotili, musíme vás zklamat. Ve skutečnosti se totiž jedná jen o klasický "All Terain" kočárek, který má být jen jakousi poctou schopnostem a designu vozů značky Land Rover.

V některých ohledech přesto výjimečný je. První zvláštností může být skutečnost, že se jedná o první kočárek představený na autosalonu ve Frankfurtu. Tou druhou je jeho cena - 1.500 liber, v přepočtu tedy cca 45.000 korun.

Pokud byste ale po tomto kočárku přesto toužili, dočkáte se od jara příštího roku, kdy by měl být dostupný jak v autosalonech Jaguar Land Rover, tak v prodejnách kočárků iCandy.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy