O tuhle Bugatti Chiron by měl zájem leda Mad Max

Tohle Bugatti Chiron vypadá jak z filmu Mad Max | foto: facebook

Bugatti Chiron je bezpochyby jedno z nejzajímavějších aut současnosti. Nenajde se snad nikdo, kdo by neslyšel o jeho výkonu, luxusu, zpracování či neuvěřitelné rychlosti které je schopen dosáhnout. Některým lidem se to však zdá málo a tak vznikají podobně šílené kreace, jako je tento post-apokalyptický Chiron.

Grafické úpravy slavných sportovních vozidel nejsou žádnou novinkou, ale některé z nich si zkrátka říkají o pozornost více než ty ostatní. Jednou z takových úprav je i tato předělávka Chironu, který jako by vypadl z filmu Mad Max.

Tato kreace je dílem designéra, který své výtvory publikuje na Facebookovém profilu "Javier Oquendo Design" a jeho výtvory sleduje přes 4,000 lidí. Na svém kontě má kromě nesmyslných úprav vozidel i serióznější projekty, jako třeba McLaren 720S Shooting Brake nebo futuristický hasičský vůz. Pojďme se ale vrátit k tomuto Chironu.

Ten totiž dostal skutečně nevídané úpravy. Aerodynamický design vozu rozbil pevnostní nárazník s rámem a přídavnými světlomety, plastová rozšíření blatníků a také prapodivný střešní nosič, jehož konstrukce se táhne až k zadnímu nárazníku vozu.

Na střeše přibyla přídavná dálková světla a pořádná rezerva, která doplňuje čtyři ohromná terénní kola ve zvětšených podbězích. Ty sice nebudou mít s problémy s trakcí, ale rychlosti okolo 300 km/h by jistě byly daleko za jejich možnostmi.

Tohle Bugatti Chiron vypadá jak z filmu Mad Max | foto: facebook

Jedná se zkrátka o naprostou šílenost, která však vypadá překvapivě zajímavě. Ostatně posuďte sami.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy