Václavské náměstí obsadí legendy motorsportu. Přijďte se podívat

Sedmého ročníku Rallye Praha Revival 2017 se zůčastní i Škoda 130 LR | foto: www.rallyzone.cz | Trdla, Martin

Poslední dubnový víkend odstartuje Rallye Praha Revival 2017. Václavské náměstí zaplní legendární závodní stroje i jejich slavní piloti.

Ve dnech 28. až 30.4. 2017 se uskuteční již sedmý ročník slavné Rallye Praha Revival 2017. Těšit se můžeme na slavné vozy jako jsou Alfa Romeo GTV, Lancia Stratos, Ferrari 308 GTB, Renault R5 Alpine, Škoda 130 LR a desítky dalších. Spolu s nimi dorazí do Prahy i slavní závodní jezdci, jako třeba norský závodník John Haugland, který sedal za volant továrních automobilů Škoda a třikrát vyhrál slavnou Barum Rallye.

O start na vyhlášené Rallye Praha Revival byl poměrně velký zájem, a tak budou na startu k vidění nejen domácí závodníci, ale i jezdci ze sousedních států, Francie, Itálie nebo Ruska. Celkem je přihlášeno rekordních 160 posádek.

Slavnostní start se bude konat v pátek 28.4. cca od 18:45 ve spodní části Václavského náměstí. Závodní vozy ale budou k vidění již od cca 18:00.

Víkendový závod povede z Prahy severním směrem (Kladno, Chabařovice, Telnice, Litoměřice, Most) a dalším centrem akce budou Teplice, kde jezdce osobně přivítá primátor Jaroslav Kubera.

Akci pořádá Ústřední automotoklub ČR společně s pobočným spolkem ÚAMK Sdružení českého autosportu.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy