Jak je na tom Michael Schumacher? Nové informace může přinést chystaný dokument

Michael Schumacher se zlatým volantem v roce 2012 | foto: Pozitif

Již koncem tohoto roku bychom se měli dočkat premiéry dokumentu s pracovním označením „Schumacher", který se bude věnovat oslavám života jednoho z nejznámějších pilotů Formule 1. Dokument se bude nejspíš primárně zaměřovat na jeho jezdecké úspěchy, často se však spekuluje o šanci, že bychom se také mohli konečně dozvědět něco nového o jeho zdravotním stavu. Na tvorbě dokumentu se totiž podílela i jeho rodina.

Většina dokumentu bude věnována hlavně slavné závodní kariéře známého jezdce, jak informoval Motorsport Magazine. Chybět by tak neměly úspěchy, kterých Schumacher dosáhl ve stájích Jordan, Beneton, Ferrari nebo Mercedes.  Dokument je navíc i skvěle načasován, neboť je to právě 25 let od výhry prvního šampionátu, které Schumacher dosáhl se stájí Beneton. Jednalo se však teprve o prvních ze sedmi titulů, kterých za svou kariéru dosáhl.

Německá média však také často spekulují, že by se v dokumentu mohli objevit první záběry Schumachera od jeho tragické nehody na lyžích v roce 2013, dodává web Carscoops, který na chystanou premiéru upozornil. V dokumentu by se totiž kromě jiného měly objevit záběry z oslavy 50. narozenin, které Michael oslavit na Mallorce. Dále by pak v dokumentu měla vystoupit jeho manželka Corinna, otec Rolf a děti Giny-Maria a Mick, který jde v otcových stopách.

„Michaelova výjimečná kariéra si 25 let po získání prvního ze sedmi titulů zaslouží oslavu," uvedla Sabine Kehm, tisková mluvčí rodiny. „Jsme šťastni, že tento film bude v rukou tak ambiciozních a citlivých profesionálů." 

Zpracování filmu se chopila německá produkční společnost B 14 Production, která dala dokumentu pracovní název jednoduše „Schumacher." Zveřejnění první ukázky k dokumentu se pak očekává během filmového festivalu v Cannes, který by se měl uskutečnit již tento měsíc.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy