Elon Musk poodhalil připravovaný „cyberpunkový Truck," napoprvé si ho téměř nikdo nevšiml

Během představení Tesly Model Y byla zveřejněna první ukázka Tesla Pickupu - upraveno (Twitter/Elon Musk) | foto: twitter

Koncem minulého týdne odhalil Elon Musk nový kompaktní crossover Model Y, který by měl pro automobilku znamenat další výrazný krok směrem k ekonomicky stabilní budoucnosti. Kromě toho však na premiéře ukázal i první snímek připravovaného pickupu Tesla, kterého si však téměř nikdo nevšiml.

Elon Musk má slabost pro různé legrácky a překvapení, což ostatně nejlépe ukázal během představení elektrického tahače Tesla Semi. Když už jsme si totiž všichni mysleli, že není co dalšího představit, otevřely se dveře tahače a veřejnosti se poprvé ukázala nová generace modelu Roadster. Byla to premiéra, která měla „něco navíc."

Když se tedy představovala Tesla Model Y, řada lidí čekala, jestli se opět dočkají „něčeho navíc." Podle mnohých to měli být unikátní boty Nike s logem Tesly na špičce, které měl Musk ten večer na sobě. Později však Musk upozornil, že „něčeho navíc" si tentokrát téměř nikdo nevšiml.

Jak uvádí web InsideEV's, na konci vysílání z představení nového Modelu Y začala hrát skladba z filmu Blade Runner, během které se na obrazovkách za pódiem objevila potemnělá silueta nového pickupu Tesla Truck. Podle všeho si však této první ukázky vůbec nikdo nevšiml.

Svým způsobem se ale není čemu divit. Pokud se podíváme na snímek, který následně Elon Musk zveřejnil na Twitteru, nejsme si ani jistí, jestli se díváme na příď nebo záď vozu. Příliš nepomůže ani snaha obraz následně zesvětlit. Dobře patrný je pouze stylový světelný podpis, který dokonale odkazuje na Muskovu myšlenku „cyberpunkového trucku."

Podle dřívějších vyjádření je nový truck vozem, na jehož představení se Musk těší ze všeho nejvíce.  Jeho tvary by prý měly být hodně futuristické a cyberpunkové - ostatně Musk se měl na jeho designu sám částečně podílet. Svérázný design vozu by sice mohl odradit usedlejší klienty, nicméně pokud se najde dostatek potencionálních zájemců, měla by Tesla časem představit i usedlejší model.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy