James May se trhl od zbytku The Grand Tour, pro Amazon natáčí nový pořad

Trojce moderátorů Clarkson, Hammond a May | foto: Amazon

James May, známý též jako „Kapitán šnek," se vydává na novou cestu. Jeho nový pořad bude opět vysílán na Amazon Prime Video, tentokrát v něm však neuvidíme jeho dva známé kolegy: Jeremy Clarksona a Richarda Hammonda. Nemusíte se však bát, tahle šestidílná one-man show rozhodně neznamená konec The Grand Tour ani oblíbené trojice moderátorů.

Pro většinu z nás je James May naprosto nepostradatelnou součástí pořadů jako byl dřívější Top Gea, nebo současná série The Grand Tour, kde vždy zastává pozici přemýšlivého a klidného člověka, který bazíruje na detailech a nemá rád žádné extrémní výstřelky.

V novém pořadu „Our Man In...Japan", který bude opět vysílán na Amazon Prime, se však James představí jako osamocený turista a také průvodce po několika zajímavých místech Japonska. Pokud by však první série měla úspěch, jsme si jisti, že by na ni mohly navazovat další a to z celého světa.

S touto novinkou se James May pochlubil prostřednictvím sociálních sítích, na které nahrál před pár hodinami vzkaz z londýnského letiště Heathrow. Sám sice neprozradil, v jaké destinaci bude šestidílný cestovatelský seriál natáčet, zanedlouho ho však prozradila facebooková stránka The Grand Tour. Ta sdílela video s komentářem „Velká novina, James May je Náš muž v Japonsku."

Další informace pak přinesl například web Metro.co.uk, kterému se povedlo získat fo Maye i vyjádření: „Japonsko je nejzajímavější místo, jaké jsem kdy navštívil. Všechno je tu překvapivé: vařené sladkosti, nečekané starodávné chrámy a výzva snědení jediné fazole pomocí hůlek." 

Pro milovníky The Grand Tour však máme dobré zprávy na konec: Slavná moderátorská trojice se v žádném případě nerozpadá. Na natáčení čtvrté série The Grand Tour, která by měla přinést velkou změnu formátu, bude James May už zase zpátky.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy