Rolls-Royce slaví „Rok prasete" po svém, čtveřice unikátních modelů snoubí tradice s luxuem

Rolls-Royce připravil několik speciálních modelů k oslavě příchodu nového čínského lunárního roku ve znamení prasete | foto: Rolls-Royce

Dnešní den, tedy 5. února, označuje příchod nového čínského lunárního roku, tentokrát ve znamení prasete. A protože automobilka Rolls-Royce je dobře známá svými speciálními edicemi, nemohla si nechat ujít ani tuto příležitost. Na oslavu tohoto výjimečného dne proto připravila unikátní modely Ghost, Wraith, Dawn i Cullinan.

Tři vozy, které byly během víkendu odhaleny v jednom z dealerství automobilky v kalifornském Beverly Hills, jsou unikátní již na první pohled. Klasická trojice Ghost, Wraith a Dawn nesou tříbarevnou kombinaci karoserie, která se skládá ze zlaté "Aurum," červené "Mugello Red" a černé "Diamond Black."

Ve vozech samozřejmě nechybí plaketka připomínající vznik vozu právě k výročí oslav příchodu nového roku prasete a na hlavových opěrkách je červenou nití vyšito znamená čínského lunárního kalendáře.

Speciální edice SUV Cullinan se pak opět vymyká zvyklostem. Celkem totiž vznikly tři kusy, které byly postaveny za pomoci „Mandarin Oriental Hotel Group." Tyto vozy pak budou odhaleny v průběhu 4. až 8. února a to v hotelích v Bostonu, Miami a Washingtonu D.C., kde hostům bezplatně nabídnou dvoumílovou projížďku. SUV se navíc vymykají i svou barvou - jsou totiž červená.

Podle informací webu Carscoops, který na limitovanou sérii upozornil, čekají výjimečné modely Ghost, Wraith a Dawn na své kupce v Beverly Hills. SUV Cullinan však (zatím) nejsou určena k prodeji a své využití naleznou u hotelového servisu.

„Rolls-Royce Motor Cars a Mandarin Oriental Hotels spolu sdílí dvě velice důležité věci," uvedl Martin Fritsches, prezident Rolls-Royce Motor Cars America, o speciálních vozech Cullinan.

„Zaprvé je to klientská základna s jasnou představou o luxusu. A zadruhé schopnost nabídnout bezkonkurenční zážitek luxusu. Oslavovat, zvláště s našimi čínskými klienty a těmi, kdo s nimi vítá nový rok, je pro nás potěšením a ctí."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy