BBC láká diváky na 26. řadu TopGear. Skončí Matt LeBlanc ve velkém stylu?

Snímky z upoutávky na 26. řadu pořadu Top Gear (YouTube/TopGear) | foto: youtube.com

Britská televizní stanice BBC včera vypustila do světa trailer k již 26. řadě populárního motoristického pořadu Top Gear, která však bude opět zlomová. Jedná se totiž o poslední řadu, ve které uvidíme trojici moderátorů Matt LeBlanc, Chris Harris a Rory Reid. Je to tedy loučení ve velkém stylu?

Když Top Gear opustila „Svatá trojice" Clarkson, Hammond a May, řada diváků považovala pořad za odepsaný. Očekávání se bohužel potvrdila hned v následující řadě pod vedením Chrise Evanse, kterému k dobré sledovanosti nepomohla ani řada dalších moderátorů, včetně známého herce Matta LeBlanca nebo známých tváří ze světa motorismu a motorsportu, jako byl Chris Harris nebo Sabine Schmitz.

zdroj: youtube.com

Do další sezóny se tak tým Top Gearu osekal, až se něj vytvořilo nové moderátorské trio LeBlanc, Harris a Reid. A pojďme si upřímně říct, že rozhodně nejsou vůbec špatní. Ba naopak. Mezi LeBlancem a Harrisem panuje skvělá Anglo-americká rivalita a všemu zdatně sekunduje Reid, který zas přináší zcela jiný úhel pohledu i přístupu.

Celkem nás tak mrzí, že 26. řada, na kterou před pár hodinami vyšel trailer, je vlastně loučením s dalším dobře sladěným triem moderátorů. Z nich se bude v hlavním programu nadále objevovat již pouze Chris Harris, kterému bude sekundovat bývalý slavný sportovec a televizní moderátor.

Netřeba říkat, jaké reakce oznámení nových tváří vyvolalo. Rory Ried se pak přesouvá do jiného pořadu, který následuje po Top Gearu. A Matt LeBlanc? Ten skončil kvůli náročnému cestování a odloučení od rodiny a přátel, což jsou zcela legitimní důvody. Trochu ale doufáme, že by mu podobný pořad mohli ušít na míru u některé americké televizní stanice. V Británii se totiž rozhodně osvědčil

Nicméně pryč od nostalgie a vzhůru k samotnému traileru. Ten napovídá, že v příští sérii se dočkáme závodů ve vozítkách Tuk Tuk na souši i po vodě, uvidíme driftování, offroadové výpravy, ostré jízdy po okruzích, bourání a další věci, na které jsme u Top Gearu zvyklí již od dob „Svaté trojice." Zkrátka loučení ve velkém stylu

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy