Ikonická filmová auta se setkala v nevšední reklamě: poznáte je všechna?

Walmart představil reklamu s ikonickými filmovými automobily | foto: youtube.com

Reklamy obchodních řetězců nás nejčastěji zkouší ohromit záběry na kvalitní zboží, nízké ceny a spokojené nakupující. Americký obchodní řetězec Walmart se však vydal poněkud jiným směrem a svou reklamu zaplnil nejslavnějšími filmovými automobily, díky čemuž si zasloužil naši plnou pozornost.

Obchodní řetězec Walmart se ve své minutu a půl trvající reklamě snaží prezentovat novou službu, díky které si zákazníci mohou objednat svůj nákup jednoduše on-line a personál nákupního domu jim ho po jejich příjezdu k obchodnímu domu naloží do auta. Jednoduše a rychle.

Na parkovišti obchodního domu se tak začne střídat jedna filmová klasika za druhou a to za doprovodu stylového soundtracku. Vidět můžeme například Batmobile z filmu Batman vs Superman, psí dodávku z filmu blbý a blbější, přestavěnou sanitku Ecto-1 z Krotitelů duchů nebo KITTA ze seriálu Knight Rider.

Na scéně se však mihne i Blesk McQueen z filmu Auta, dodávka Mystery Machine z filmů a seriálů Scooby Doo, SUV z Jurského parku, stylový vůz rodinky Flintstoneových, DeLorean z Návratu do budoucnosti, ikonický zelený kombík z Bláznivé dovolené nebo starý žlutý VW Beetle, který je ve skutečnosti Bumblebee z Transformers.

Je vcelku pochopitelné, že sehnat k ikonickým vozidlům i správnou posádku by bylo pro natočení jediné reklamy enormně nákladné, takže nejslavnějšími hvězdami je zelený "slizoun" z Krotitelů duchů a pár malých dinosaurů v zadní části SUV z Jurského parku.

Mnozí mohou namítat, že Walmart mohl do reklamy obsadit více ikonických vozů - například upravený Aston Martin DB5 z garáže Jamese Bonda by si jistě zasloužil menší scénku, během které by mohl využít třeba své vystřelovací sedadlo.

zdroj: youtube.com

Od Walmartu to byl ale i tak skvělý tah a nás si tahle reklama naprosto získala.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy