Svatba podle milovníků Porsche? Své „Ano" si řekli za jízdy po okruhu

John and Samantha si řekli své ano nejprve v budově Porsche Experience Center a následně na zadních sedačkách Porsche Cayenne | foto: Porsche

Milovníci automobilů mají často sklony brát své oblíbené vozy i na místě, akce či události, kde to není úplně obvyklé. Párek amerických milovníků Porsche však zašel ještě dál a své „Ano" si řekli na zadních sedačkách modelu Cayenne, který se zrovna proháněl po testovací trati plné zatáček.

John a Samantha Evans nejsou jen milovníci automobilů značky Porsche, ale také dlouhodobými členy Porsche Club of America. Když se tedy rozhodovali, na jakém místě uskuteční svůj svatební obřad, napadlo je i jedno velice neobvyklé - Porsche Experience Ceter v Atlantě. A zřejmě i k jejich vlastnímu překvapení jim automobilka skutečně vyšla vstříc.

„Ano," které si dvojice řekla na zadních sedadlech Porsche Cayenne během jízdy po 2.5 kilometrovém testovacím okruhu však bylo už druhé, které si během dne řeklo. To první zaznělo o něco dříve uvnitř budovy, kde novomanželům dělali společnost kromě rodiny a přátel i nové a historické vozy Porsche.

Obřadu samozřejmě nechyběla ani krájení dortu, novomanželský tanec a další tradiční záležitosti. Kdo ale chtěl, ten si mohl vyzkoušet i jízdu na tom samém 2.5 kilometrovém okruhu - ovšem na místě spolujezdce, neboť za volantem vždy seděl odborník.

„Celý den překonal všechno, o čem jsem kdy snila," uvedla nevěsta. „Bylo to pro nás naprosto perfektní. Přesně to sedělo nám i tomu jací jsme a jak moc milujeme Porsche," dodala.

„Všichni jsme si to užili," dodal ženich. „Všichni byli naprosto nadšení. Byl jsem už na mnoha svatbách a všechny byly v podstatě stejné. Ale tahle, tahle se vymykala všem normám a to v tom nejlepším slova smyslu. Pokud máte rádi automobily, musí se vám tu líbit. A dokonce i kdybyste nebyl milovník aut, jak by se vám to mohlo nelíbit?" uvedl s nadšením ženich.

Porsche Cayenne | foto: Porsche

Z celé akce vzniklo dokonce i video, které je ale v současnosti k vidění pouze na webu Drivetribe, na kterém se zpráva také objevila. Dříve nebo později bychom se však mohli dočkat dalších podobných svateb, neboť jak Porsche uvedlo, je připraveno jich hostit podstatně více. „Svatby se skvěle hodí pro naše Porsche Experience Centres," uvedl Klaus Zellmer, CEO Porsche Cars North America. „Svatba Samanthy a Johna byla první, ale my doufáme, že nebyla poslední."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy