Nová konkurence pro Top Gear? Fifth Gear se po dlouhé pauze vrací na televizní obrazovky

Fifth Gear se vrací na obrazovky v původní sestavě | foto: youtube.com

Když se v roce 2002 objevil Fifth Gear poprvé na televizních obrazovkách, jednalo se vlastně o Top Gear - jen s jiným názvem. Když pak došlo na rozpad tradiční sestavy Top Gearu na BBC, zdálo se, že Fifth Gear bude pořadem, který na práci tradičního moderátorského tria důstojně naváže.

První sezóna nového Top Gearu se ukázala jako naprostý propadák a tak měl Fifth Gear, tehdy vysílaný na kanálu Channel 5, skvělou příležitost zazářit. V roce 2016 se však na twitteru Tiffa Needella, jednoho z hlavních moderátorů, objevil příspěvek, podle kterého natáčení končí a nové epizody již nevzniknou. 

zdroj: youtube.com

Všichni tak byli zklamaní a nikdo už nepočítal s tím, že by se mohlo cokoliv změnit. Před pár týdny se však začaly objevovat nové informace, podle kterých se již opět pracuje na natáčení nové série. A teď již máme k dispozici i první upoutávku.

A na co se tedy můžeme těšit? Podle všeho zůstane show přesně taková, jaká byla před svým zrušením. Fifth Gear nikdy neměl k dispozici tak bohatý rozpočet jako Top Gear nebo dnešní The Grand Tour, přesto jeho tvůrci vždy dokázali přijít se zajímavým i zábavným obsahem.

Tím jsme se vlastně dostali k moderátorům, kteří by také měli zůstat stejní. Tedy alespoň ti nejdůležitější. Pořadem tedy bude provázet Tiff Needell, Jason Plato, Vicky Butler Henderson a Johnny Smith. K nim se navíc přidá pár nových tváří a doplní je i speciální hosté.

Nová sezóna se bude vysílána od 6. září na kanálu Quest a podle ukázky by to mohla být opět zajímavá show.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy