Toužíte po vlastním závodním okruhu? Tento může být váš, včetně luxusního domu

Součástí nemovitosti v hodnotě cca 64.6 milionu je i závodní okruh pro motokáry | foto: Stanley Best

Patříte k milovníkům závodů na motokárách, ale nebaví vás platit za každou jízdu? Nyní máte jedinečnou možnost si pořídit vlastní závodní dráhu pro motokáry, ke které dostanete i nádherný dům. Vše se navíc nachází v krásné irské přírodě, takže jediným zádrhelem by mohla být cena, která bohužel není tak úplně lidová.

Pojďme si říci upřímně, komu by se nelíbilo mít vlastní závodní okruh? I když jen pro motokáry? A ještě k tomu jen kousek za domem? Pro většinu z nás se jedná o naprosto nesplnitelný sen, ovšem pokud vás v kapse tíží cca 2 250 000 liber, můžete si ho splnit.

V přepočtu za 64.6 milionu korun se totiž prodává naprosto úchvatná residence v Irsku, jejíž fotografie a bližší specifikace můžete nalézt na webu Stanley Best. 

Podrobnosti o závodní dráze sice nemáme k dispozici, ovšem již ze snímků je patrné, že není problém si ji přizpůsobit do více tvarů. K trati navíc náleží i zázemí v podobě boxů a budovy s vlastní kuchyní - pořádat závody s přáteli tak musí být vyloženě radost. Podle inzerátu navíc závodní trať splňuje požadavky pro závody MSA.

K závodní trati a jejímu zázemí navíc náleží i velice pěkný dům, kterému nechybí ani garáž pro tři automobily. Uvnitř se pak nalézá bazén, sauna a kino-sál. Před domem bychom pak našli Helipad a nechybí ani dětské hřiště. Zkrátka dokonale vybavený dům.

Netušíme, kdo byl minulý majitel, ovšem zajímalo by nás, kam se po životě v tomhle ráji přestěhoval. Že by si snad někde vybudoval okruh pro normální vozy? Každopádně my už teď závidíme novému vlastníkovi. 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy