V pátek koupil, v sobotu zdemoloval. McLaren za 6.6 milionu majiteli příliš dlouho nevydržel

Nabouraný McLaren 720S za 6.6 milionu (zdroj: Jalopnik / Fairfax County Police Department (Sergeant Christopher Sharp)) | foto: Jalopnik

Radost z koupě nového McLarenu 720S vydržela neznámému americkému boháči sotva 24 hodin. Luxusní sporťák, který si koupil minulý pátek, totiž v sobotu doslova rozstřelil. McLaren však naštěstí znovu potvrdil zvěsti o své kvalitní konstrukci, díky čemuž řidič vyvázl jen se zraněními, která ho přímo neohrožují na životě. Z fotografií se tomu však ale ani nechce věřit.

V sobotu vyjížděly záchranné složky ze Severní Virginie k havarovanému McLarenu 720S v hodnotě cca 300 000 dolarů (cca 6.6 mi. korun), který jeho majitel dost nevybíravě opřel o strom. Jak se navíc později ukázalo, řidič byl vlastníkem vozu pouhý jeden den.

„Koupeno v pátek. Zdemolováno v sobotu." takto popsali nehodu příslušníci Fairfax Conty Police na svém Twitteru. Příspěvek navíc doplnili fotografií naprosto zničeného McLarenu, který je dveřmi řidiče opřen o strom. Na voze je navíc vidět celá řada dalších poškození, což naznačuje, že ještě před nárazem do stromu si řidič užil pěkný kolotoč.

Řidič, který naštěstí podle zpráv policie vyvázl bez život-ohrožujících zranění, havaroval kousek od nechvalně proslulé lokace "Katie's Cars and Coffee," kde se často konají setkání majitelů sportovních aut, která nezřídka končí oplétačkami s policií.

Přesné důvody nehody jsou neznámé, ovšem podle příspěvku policistů na Twitteru měla být hlavním důvodem rychlost. Řidič tak pravděpodobně nezvládl řízení, když svůj vůz dostal až na limit - což u McLarenu 720S jistě nebylo zas tak obtížné.

Policisté pak uzavřeli svůj příspěvek jako připomínku toho, aby řidiči na silnicích nepospíchali a sundali nohu z plnu. V opačném případě je to totiž mnohdy může vyjít draho.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy