Simpsonovi to znovu dokázali? Takhle před 20 lety předpověděli nový Rolls-Royce Cullinan

Rolls-Royce Cullinan jako Canyonero | foto: youtube.com

Autorům animovaného seriálu Simpsonovi se často přičítá schopnost předvídat budoucnost, což znovu potvrdil příchod prvního SUV automobilky Rolls-Royce jménem Cullinan. Již před 20 lety totiž v rámci jedné ze svých epizod natočili reklamu, která novému Rollsu dokonale sedne.

Před dvaceti lety, přesněji 22. dubna 1998, vypustila televizní stanice FOX do televizorů svých diváku 15. epizodu 9. série oblíbeného animovaného seriálu Simpsonovi, jejíž hlavní dějová osa se motala kolem klauna Krustyho. Za připomenutí by jistě stála například účast oblíbeného amerického komika, moderátor a milovníka aut jménem Jay Leno, ovšem pro nás je epizoda důležitá kvůli poslední minutě a půl.

Právě na konci epizody se totiž objeví reklama na dosud nejúžasnější SUV všech dob jménem Canyonero, které vyniká ve všech ohledech. Reklamu, která zachycuje Canyonero v náročném terénu i během svižné jízdy po dálnici, navíc provází popěvek, který se řadě lidí nesmazatelně zapsal do pamětí.

A právě tenhle popěvek zkombinovali lidé z webu CarWitter s několika videi, které uveřejnila automobilka Rolls-Royce po premiéře nového modelu Cullinan. A výsledek? Naprosto dokonalý. Lidé z Rollsu totiž přichystali tolik materiálu, že lidé z CarWitter mohli vytvořit téměř přesnou repliku klipu ze Simpsonových. 

Celou záležitost přitom odstartoval Chris Pollitt z webu Not2Grand, který na svém Twitteru zveřejnil snímek Canyonera ze Simpsonových, který doplnil textem "Myslím si, že nový Rolls-Royce Cullinan vypadá skvěle." Pod to ještě dopsal „Slyšel jsem, že je široký přes dva jízdní pruhy," čímž narážel právě na text popěvku.

Nový Rolls-Royce Cullinan jako SUV Canyonero ze Simpsonových | zdroj: youtube.com

Autoři seriálu Simpsonovi tak znovu ukázali, že mají geniální schopnost předvídat budoucnost. Takže až potkáte na ulici dva komické chapadlaté mimozemšťany, neříkejte, že jsme vás nevarovali.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy