Milionový sporťák visící pod stropem? Tahle svatokrádež je prý umění

Úchvatné Pagani Zonda Revolution skončilo pověšené jako kus umění | foto: instagram

Pokud bydlíte v lokalitě, kde se jen pozemky pohybují v milionových částkách, je celkem pochopitelné, že si na zeď nepověsíte nějakou grafiku z Ikea. Někteří zámožní milovníci automobilů a umění nás však svou volbou dekorací umí dokonale zaskočit, protože pověsit ke stropu tak úchvatný sportovní vůz jako je Pagani Zonda Revolution je podle nás svatokrádež.

Pablo Perez z Miami, který má podle fotek na svém instagramu zájem o rychlé vozy a stylovou architekturu, se však rozhodl své zájmy zkombinovat pro nás trochu nepochopitelným způsobem. Do obýváku si totiž nechal nainstalovat úchvatné Pagani Zonda Revolution, které díky speciální platformě doslova visí pod stopem na svém boku.

Máte rádi auta? Hledáme nové lidi do redakce. Napište nám na redakce@autoroad.cz a staňte se naším redaktorem.

Perez patří k dobře známým milovníkům rychlých automobilů této značky a pár jich vlastní, ovšem tento konkrétní působí poněkud rozporuplným dojmem. Web Drivetribe sice zmiňuje, že by se mělo jednat pouze o karbonový kousek umění, ovšem zde začíná být věc trochu kontroverzní.

Perez totiž v jednom ze svých instagramových příspěvků naznačuje, že tenhle stroj kdysi jezdil po silnicích, než z něj byly vypuštěny všechny provozní kapaliny a demontována veškerá technika.

To už je ale v tuhle chvíli asi jedno, neboť automobil je evidentně velice dobře připevněn na svém místě a bez pomoci těžké techniky se z něj rozhodně nedostane. Navíc se nezpochybnitelně jedná o raritní kousek umění, kterým se zřejmě nikdo jiný na světě nebude moci pochlubit.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy