Tohle majitel nerozdýchá. Řidič si vypůjčil luxusní McLaren, do čtyř hodin z něj nadělal třísky

Modrý McLaren 650S utrpěl během nehody poměrně vážná poškození | foto: twitter

Dostat se za volant výkonných supersportů není nic snadného, takže pokud nemáte zámožného kamaráda, nebo neuvádíte světoznámou motoristickou show, pravděpodobně vám nezbude nic jiného, než si automobil vypůjčit. I taková výpůjčka ale může skončit hodně rychle a hodně draze.

O tom se ostatně přesvědčil neznámý "závodník" ze Seattlu, který s vypůjčil modrý McLaren 650S Spider. Bohužel již o pár hodin později přidával příslušník policie na Twitter příspěvek, na kterém byl McLaren v naprosto dezolátním stavu.

Nehoda, na jejímž konci zůstal zničený britský supersport, se měla odehrát minulou středu v relativně krátkém dálničním tunelu pod kongresovým centrem Washington State Convention Center. Policista Rick Johnson pak dodává, že příčinou byla zřejmě příliš vysoká rychlost na mokré silnici.

Řidič vozu však s obviněním zásadně nesouhlasí a namítá, že za havárii prý mohou pneumatiky. Z jediné zveřejněné fotky bohužel stav pneumatik neodhadneme, nicméně dle stavu poškození se dá odhadovat, že automobil rozhodně nejel pomalu.

Náraz byl tak silný, že došlo k masivnímu poškození přídě, vystřelení všech airbagů a poškození karoserie i v zadní části. Značně poškozená kola navíc naznačují, že vážnou újmu utrpěl i podvozek. Vlastně bychom se ani nedivili, kdyby pojišťovna celý vůz odepsala.

Dobrou zprávou je, že řidič vyvázl bez zranění. Pokud se ale prokáže, že porušil rychlostní limity a nehoda byla zaviněna jeho pochybením, jeho bankovní účet zřejmě vykrvácí.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy