Muž při kontrole předložil řidičák Homera Simpsona. Policisté moc smyslu pro humor neměli...

Řidičský průkaz Homera Simpsona | foto: twitter

Během minulého týdne se policistům z britského města Milton Keynes podařil skutečně neuvěřitelný kousek - podle řidičského průkazu zadrželi jistého Homera Simpsona, který skrze televizní obrazovky baví již desítky let miliony diváků. Že je doklad falešný přitom prozradila jedna drobná maličkost.

Britské policejní oddělení Thames Valley se minulý čtvrtek na svém Twitteru pochlubilo skutečně raritním úlovkem. Jedna z policistek totiž během silniční kontroly dostala od neidentifikovaného muže řidičský průkaz, na kterém byl obrázek a podpis Homera Simpsona.

Homer byl přitom na snímky zachycen ve své klasické „D'oh!" póze, která je známá po celém světě. Policisté v příspěvku dále uvedli, že řidiči byl obviněn z řízení bez pojištění a platných dokladů. Stejně jako v jiných případech řízení bez pojištění, i jeho vůz byl na místě zabaven a odtažen.

Snímek, který policisté umístili na Twitter, se stal během chvíle senzací. Mark Chunder, jeden z pozorných uživatelů Twitteru, však upozornil, že Homer Simpson přece bydlí na adrese 742 Evergreen Terrace, přičemž na dokladu je adresa 28, Springfield Way, USA.

Jsme si ale téměř jisti, že i kdyby byla adresa na dokladu správně, řidiči by to příliš nepomohlo. Zkrátka slovy Homera Simpsona D'Oh!

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy