Měl být souzen za krádež auta, k soudu dorazil opět ukradeným vozem

Ilustrační foto | foto: pixabay.com

Pětadvacetiletý Jonathan Rivera z amerického Hartfordu je skutečně nepoučitelným. Na své stání u soudu, kde měl vysvětlit obvinění z krádeže vozu, totiž dorazil bílým Subaru Legacy, jehož majitel si zapomněl klíčky v zapalování.

Pětadvacetiletý Jonathan Rivera byl tuto středu předvolán k soudu ve městě Hartford, kde se měl vyjádřit k obvinění z krádeže prvního. Podle informací, které přinesl web Hartford Courant, se mělo jednat o obvinění z krádeže automobilu, která se měla odehrát 17. února tohoto roku

Rivera se na rozdíl od řady podobných provinilců k soudu skutečně dostavil, ovšem nezvolil si k tomu zrovna nejvhodnější způsob dopravy. A tak zatím co Rivera stál před soudem a zpytoval svědomí, místní policie kontrolovala parkoviště v okolí soudu a hledala drobné hříšníky.

Během kontroly však policisté narazili i na bílé Subaru Legacy z roku 2014, které bylo podle registrační značky nahlášené jako kradené. Jak policisté později zjistili, majitel vozidla v něm zapomněl klíčky, čemuž zloděj nedokázal odolat.

Policisté se proto rozhodli počkat si opodál, kdo se s vozidlem pokusí odjet. A k překvapení všech to byl právě Rivera, který si to ihned po opuštění soudu namířil k Subaru. Jakmile se pokusil nastartovat, policisté ho z vozu vytáhli a zatkli. 

Příležitost zkrátka dělá zloděje a Riveru tak nyní čeká obvinění z krádeže druhého stupně a nedovolené manipulace s vozidlem. Jaký trest mu hrozí sice nevíme, ale upřímně řečeno doufáme, že bude dostatečně přísný. Rivera pak třeba konečně pochopí, že krást se nemá.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy