Školní autobus jako "Párty na kolech"? Nezapomnělo se ani na striptýzovou tyč

Školní autobus se proměnil v "Párty na kolech" | foto: craigslist.org

Školní autobusy jsou u nás věcí neznámou, nicméně za oceánem jich jezdí tisíce a každý den sváží žáky z okolí na vybrané školy. Jakmile však tyto autobusy ve školách doslouží, odkupují si je soukromníci, kteří jim propůjčují nové podoby i využití. Ze školního autobusu se tak snadno může stát i pojízdná párty na kolech doslova za pár tisíc.

Přesně tak totiž dopadl tenhle Chevrolet "B-Series School Bus" z roku 1988, který by si však nyní zasloužil jméno S'Cool Bus. Jeho dosavadní majitel si dal totiž pořádně záležet, aby se nová posádky tohohle stroje nenudila.

Prvním krokem přestavby bylo zbavit se charakteristické žluté barvy školních autobusů, kterou nahradila matně černá barva. Kromě toho však zůstal exteriér prakticky zachován, takže zde zůstaly i výstražné červené světlomety, které autobus rozsvěcí pokud nabírá / vysazuje děti. Více pozornosti se ale dostalo interiéru.

Lavice, které byly předtím naskládány za sebou, jsou nyní upevněny naproti sobě. Vše tak vypadá trochu jako barový salonek, který navíc uprostřed doplňuje tyč pro striptérky nebo tanečnice, kterým může do rytmu hrát výkonné audio s pořádnými subwoofery. Trochu se však divíme, že vlastník autobusu nepřidal alespoň záclonky pro větší soukromí.

Kromě toho navíc přibylo barevné LED osvětlení, nějaká ta umělá dekorace připomínající zvířecí srst a také umělá stěna, která odděluje zadní část autobusu od salonku. Se zadním prostorem by se dalo nejspíš dělat kde-co, nicméně podle inzerátu vystaveného na CraigsListu byl využíván jako přepravní prostor pro nástroje kapely, která s autobusem cestovala.

Ano, autobus je momentálně na prodej a to za téměř neuvěřitelnou částku - 1100 dolarů, tedy něco málo přes 22 000 korun. autobus je přitom technicky zcela v pořádku, jediným problémem je přibrzďující zadní bubnová brzda, ovšem s tou si nejspíš poradí i schopný kutil. Pokud by se navíc někdo rozhodl věnovat autobusu ještě trochu té péče, vyladil by detaily jako obložení a čalounění, zatmavil by skla pro větší soukromí, atd., mohl by mít naprosto fantastický Party Bus doslova za pár korun.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy