Baby Driver vyměnil Subaru za Porsche. Jak se mu driftovalo s extrémní 918 Spyder?

"Baby Driver" si vyzkoušel, jaké je to za volantem Porsche 918 Spyder | foto: youtube.com

Ansel Elgort, který se před několika měsíci proslavil ve filmu Baby Driver, vyměnil své zářivě červené Subaru WRX za něco nepatrně rychlejšího: hybridní supersport Porsche 918 Spyder.

Automobilka Porsche zveřejnila první díl ze své série "TOP 5", ve které nás hodlá seznámit se svými legendárními modely. Hned v první epizodě se objevilo bílé Porsche 918 Spyder, za jehož volantem se objevil i výše zmíněný herec. Hlavní slovo však měl Lars Kern, testovací řidič automobilky, který nás seznámil s pěti nejvýraznějšími přednostmi vozu.

Samotné video je však poněkud "zvláštní". Nevíme, zda rozhovory Larse a Ansela probíhaly podle předem připraveného scénáře, nebo byly autentické, nicméně působily na nás dost "zvláštně". Když se totiž mluví o zvuku, který 918 produkuje, málokoho by přeci napadlo zmiňovat stereo, ne?

Mezi další vlastnosti ze seznamu TOP 5 pak patřil design kombinující styl a sportovnost, odlehčení šasi z karbonu, zvuk (motoru), hybridní pohonný systém a samozřejmě výkon, který překonal mnohé rekordy. Nic to ale nemění na skutečnosti, že první epizoda byla jednoduše "zvláštní."

Baby Driver vyměnil Subaru za Porsche. Tedy alespoň na chvíli (7:55) | zdroj: youtube.com

Pokud si ale odmyslíme zvláštní konverzaci, můžeme se kochat alespoň několika skutečně povedenými záběry na vůz, který v době svého příchodu na trh definoval zcela novou kategorii sportovních vozů. Až postupem čase se objevili rivalové v podobě McLarenu P1 a Ferrari LaFerrari, nicméně Porsche již během několika příležitostí prokázalo, že i své novější a výkonnější konkurenty dokáže porazit.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy