Tom Cruise jako postrach pojišťoven? Tohle všechno už stihl rozbít

Záběry z filmu Mission Impossible | foto: youtube.com

Není to tak dlouho, co se na světlo světa dostal trailer na již šestý díl akční série Mission Impossible, ve které Tom Cruise předvádí jeden neuvěřitelný kaskadérský kousek za druhým. Napadlo vás ale někdy spočítat, co všechno už Cruise během natáčení zničil? Někoho už ano a tenhle filmový seznam techniky je skutečně úctyhodný.

Pokud jste trailer na nový díl stále ještě neviděli, rozhodně doporučujeme shlédnutí například zde. Kromě nějaké té akce uvidíme i spoustu scén za volantem automobilu či řidítky motocyklu. O jedné scéně, během které Cruise zlikvidoval hned BMW E34, jsme dokonce psali už během natáčení filmu. Teď si ji budete moci alespoň částečně prohlédnout v postprodukci.

Trailer na šestý díl Mission impossible (2:32) | zdroj: youtube.com

V prvním díle se toho příliš zajímavého na poli automobilů nedělo, ovšem scéna s vybuchující helikoptérou v tunelu je téměř legendární. Druhý díl pak opět nabízí pád létajícího stroje, nicméně tentokrát to odneslo rovnou celé dopravní letadlo.

Pro milovníky motorismu však přichází to zajímavější až později, kdy Cruise za volantem Porsche Boxster nahání Audi TT Roadster. Scéna však končí havárií a doslova naroubováním obou vozů. Na konci druhého dílu pak nechybí stylová exploze dvou motocyklů, které proti sobě Cruise s hlavním záporákem pošlou.

Ve třetím díle vyletěl Tom Cruise z okna a přistál přímo uprostřed rušné ulice, což způsobilo srážku několika automobilů. Dalším zdařilým kouskem pak bylo sestřelení dronu, který havaroval přímo do mostu, na kterém už tou dobou hořelo několik automobilů.

V díle Ghost Protocol bylo opět několik úsměvných a rozhodně nákladných momentů, ze kterých by pojišťovny neměly radost. Tím prvním může být například jízda s BMW řady 6 do písečné bouře, což skončilo zničením automobilu. Dalším zcela zničeným vozem pak bylo další BMW, tentokrát ale řada 1, se kterým se Cruise proletěl z poměrně vysokého patra parkovacího domu.

V dosud posledním dílu Rogue Nation se pak znovu objevilo BMW, ovšem i tentokrát mělo poměrně smutný osud. Nejdříve Cruise s pomocí modelu M3 srazil dvojici motorkářů a poté se vydal na divokou jízdu ze schodů, která nakonec skončila přistáním na střeše.

Z poslední vypuštěné ukázky se pak dá odhadnout, že v díle "Fallout" uvidíme náraz BMW do motorky, náraz motorky s Tomem Cruisem do auta, sražení velké dodávky do vody pomocí ještě většího náklaďáku a dost možná uvidíme i srážku helikoptéry s náklaďákem.

Během natáčení se Tom Cruise postaral o destrukci i tohoto stříbrného BMW M3 (1:10) | zdroj: youtube.com

Tom Cruise se tak v jedné ze svých nejslavnějších rolí stává postrachem téměř každé pojišťovny. Vždyť téměř každý dopravní prostředek do kterého usedl skončil zdemolován.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy