Majitel luxusního vozu přehlédl obrubník, tenhle zvuk ho bude ještě dlouho strašit

Řidič McLarenu P1 přehlédl vysoký obrubník, tenhle zvuk o bude ještě dlouho strašit | foto: instagram

Jízda s luxusními sportovními vozy může být skvělý zážitek, tedy alespoň pokud se nacházíte na otevřené kvalitní silnici. Ve městech se však tyto vozy dostávají do prostředí, které jim v mnoha ohledech nevyhovuje. Jednou z velkých nástrah pak mohou být třeba jen obyčejné obrubníky, jak se přesvědčil majitel McLarenu P1

Během víkendu nahrál uživatel s přezdívkou bdam24 na Instagram video, na kterém sportovní vůz McLaren P1 opouští sraz milovníků automobilů "Cars and Cofee" v Trancas Market poblíž Malibu. Na tom by nebylo nic tak zvláštního, kdyby řidič vozu nepřehlédl jeden poměrně vysoký obrubník u parkoviště.

Během pár vteřin po nastartování se tak ozval zvuk, který vás bude ještě chvíli děsit ze spaní. Onen vysoký a pomrně ostrý obrubník se totiž vcelku nevybíravě zaryl do karbonové karoserie vozu a všichni okamžitě čekali masivní poškození.

Celý incident byl tak nepřehlédnutelný, že se přišel podívat i světoznámý milovník vozů Jay Leno, která má vlastní motoristický pořad a podobných srazů se často účastní jak v pozici návštěvníka, tak jako vystavovatel. Z fotografie, na které je Leno a dveře poškozeného vozu, je pak poměrně dobře vidět, že vůz naštěstí utrpěl jen lehký povrchový šrám.

Zůstává však otázkou, proč se nikdo z přítomných nepokusil řidiče P1 před obrubníkem varovat. Lidí bylo kolem vozu poměrně dost a nepřijde nám, že času by bylo zas tak málo. Po bitvě je ale každý generál a my tak jen doufáme, že majitele vozu nevyjde oprava moc draho.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy