Zloději naskládali 4 tuny pomerančů do 3 aut, z jejich výmluv policisté pukali smíchy

Španělským policistům se podařil velice zajímavý úlovek | foto: twitter

Španělským policistům z oblasti Seville se podařil parádní úlovek. Během běžného hlídkování totiž dopadli zloděje neuvěřitelných 4 tun pomerančů, které převáželi ve dvou osobních automobilech a jedné dodávce. Po krátké honičce nakonec policie dvě vozidla dopadla a třetí nalezla odstavené. Nejhumornější situace však nastala, když se policisté začali vyptávat na původ neoznačeného ovoce.

Celá komická situace, o které informoval web EuropaPress, se odehrála během tohoto víkendu a začala poměrně nevinně, když si hlídka místních policistů všimla tří pomalu se pohybujících automobilů jedoucích v těsném konvoji.

Když si řidiči automobilů všimli, že se o ně zajímá policisté, udělali obrovskou chybu a během prudkého manévru se rozdělili. To u policistů samozřejmě vzbudilo podezření a začala správná policejní honička na nezpevněných silnicích, na jejímž konci se podařilo zastavit dva ze tří prchajících automobilů.

Jedním vozidlem byla dodávka, ve která seděl manželský pár spolu se svým dospělým synem. Druhým autem byl kombík, ve kterém seděli dva sourozenci. Obě vozidla však měla společný náklad - stovky a dost možná i tisíce pomerančů. Některé zabalené v pytlích, některé volně pohozené v interiéru vozu. Nikde však žádný doklad původu nebo značka.

Na dotazy policistů, odkud pomeranče pochází, pak osazenstvo prchajících vozů odpovídalo, že jsou z daleka, že je našli u silnice a tak si je vzali a že se mělo jednat o pomeranče pro "vlastní potřebu", což policisty velice pobavilo. Zanedlouho poté se podařilo dopátrat i třetí vozidlo, to bylo sice bez posádky, zato taky plné pomerančů.

Během dalšího pátrání pak policisté zjistili, že pomeranče s největší pravděpodobností pochází z přístavu ve městě, kde tou dobou kotvila loď s nákladem pomerančů, která jen pár hodin před zadržením zlodějů oznámila zmizení cca 4 tun tohoto ovoce.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy