Polský rapper nechal pokrýt luxusní BMW exkrementy, zářil přitom štěstím

Luxusní BMW řady 7 dostalo značně kontroverzní design | foto: youtube.com

Absolutně nechápeme proč, nicméně "Poop Emoji", tedy smajlík s vysmátým hovínkem, je jedním z nejpopulárnějších emotikon na sociálních sítích. A protože je to populární na internetu, mohlo by to být populární i v reálném životě, řekl si majitel luxusního BMW 740E a nechal celé své auto pokrýt "vysmátými hovínky". Tedy pouze na folii.

Vysmáté hovínko se zkrátka stalo fenoménem, které se dostává na oblečení, nádobí, povlečení, plyšáky a teď už dokonce i na auta. Společnost X Carwrapping totiž zakryla celé krásné BMW 740E tmavě hnědou folií, jejíž hlavním motivem je... vždyť vy víte co.

Celá věc na nás působí absurdně, nepochopitelně a zcela nesmyslně, nicméně nový majitel doslova září nadšením. A kdo že tím šťastným vlastně je? Rapper "Mr. Polska", který se narodil v Polsku a největší slávy si v posledních letech užívá právě v Holandsku, kde mu auto polepili.

Podle všeho se tak jedná jen o zajímavý způsob, jak na sebe upoutat pozornost. A to neplatí jen pro rappera, ale i pro společnost X Carwrapping, která se práce zhostila. Na YouTube má sice video pouze pár tisíc shlédnutí, nicméně obrázek BMW řady 7 v téhle příšernosti by to mohl rychle napravit.

BMW řady 7 s hodně netradičním polepem (5:49) | zdroj: youtube.com

Navíc může tato nevkusná folie skvěle sloužit jako skvělý obranný nástroj proti zlodějům. BMW řady 7 patří k jedněm z nejluxusnějších vozů na trhu, nicméně s touto ozdobou je jisté, že krást ho by byla absolutní sebevražda. Ve své ošklivosti je totiž unikátem, který se jen tak neztratí.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy