Reklama na Audi bez aut? Místo Quattra se objevil lyžař na poušti

Nová reklama Audi poukazuje na přednosti pohonu všech Quattro na každém povrchu | foto: youtube.com

Audi spustila novou reklamní kampaň na vozy s pohonem všech kol Quattro, ve které však neuvidíte jediný automobil. Místo toho se však představý francouzský lyžař Candide Thovex, který se věnuje freeride lyžování na každém myslitelném povrchu. Tedy nejspíš s výjimkou sněhu.

Thovex je samozřejmě sponzorován automobilkou Audi, se kterou natočil nové fantastické video. Během něj tento několikanásobný vítěz X Games objel celý svět a předvedl nám sjezdové lyžování snad na každém typu povrchu.

Nová "reklama" na Audi Quattro vypadá jednoduše fantasticky (4:28) | zdroj: youtube.com

Od písku, přes štěrk, trávu, sopečný popel, vodu... dokonce se projel i po schodech Velké Čínské zdi. Jediný povrch, který v rozsáhlém součtu chyběl, byl sníh. A to měl přitom na sobě kompletní lyžařské oblečení.

Hlavním smyslem této reklamy je totiž poukázat na skutečnost, že když si lyžař může užívat lyžování i na jiném povrchu než je sníh, mohou řidiči úplně stejně těžit z pohonu všech kol Audi Quattro, který si většina z nás přeje hlavně při pohledu na první sněhové vločky. Audi zkrátka vzkazuje, že každé podmínky, ve kterých řídíte, jsou skvělé podmínky. Tedy pokud řídíte vůz s pohonem Quattro.

Je to sice zvláštní přirovnání, ale to nás příliš netrápí. Filmaři si totiž dali na tomto spotu skutečně záležet, takže nás čekají famózní záběry na extrémní sporty i na nádhernou krajinu. Pokud si tedy chcete alespoň na chvíli odpočinout, rozhodně vám doporučujeme se na spot podívat.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy