Majitel Ferrari žaluje hotel. Taková hrubka a ještě v případě advokáta?

Ferrari 458 Italia | foto: wheelsage.org

Dělat poslíčka na hotelovém parkovišti nezní jako příliš náročná práce, lidé přijedou, dají vám své klíčky od auta, vy jim dáte lístek a jejich vůz zaparkujete. Když se pak majitel vozu vrací, dá vám lístek a očekává, že mu vůz přivezte, nebo mu alespoň vrátíte klíče. I v této triviální profesi se však evidentně dají udělat obrovské chyby.

O tom se na vlastní kůži přesvědčil poslíček z hotelu Mariott International, který svěřil klíčky od Ferrari 458 Italia špatnému člověku a pravý majitel vozu nyní jeho i hotel žaluje, jak uvedl web News-Press.com.

Pojďme ale začít od začátku. Jistý třiasedmdesátiletý advokát James "Skip" Fowler zaparkoval v červnu minulého roku své žluté Ferrari 458 Italia Spider před hotelovým resortem a golfovým klubem Vinoy Renaissance, kde stál vůz zaparkovaný zhruba 12 hodin. Poté si však pro vůz přišel osmadvacetiletý Levi Miles a na obsluze parkoviště se dožadoval vydání klíčků.

Miles později vypověděl, že obsluze namluvil, že lístek si zapomněl uvnitř vozu a že ho samozřejmě přinese. Obsluha parkoviště této lži bohužel uvěřila a klíčky mu vydala. Miles se tak se svou společnicí, jistou Chloe Rimmer, vydal do "svého" nového vozu, ve kterém se dvojice na pěknou chvíli zdržela. Poslíček je poté přestal sledovat, neboť mu prý došlo, že od nich už spropitné neuvidí.

Krátce na to se Miles a Rimmer vydali na cestu, která však nebyla příliš dlouhá. Miles totiž nevěděl jak s vozem zacházet, čemuž odpovídala i jeho jízda. Tu na konec přerušili policisté, na které upozornil zhasnutými světly. Během prohlídky vozidla pak policisté nalezli stopy kokainu a Chloe Rimmer měla v kabelce marihuanu. Miles se nakonec policistům přiznal, že jediným jeho důvodem pro tento čin byla snaha zapůsobit na slečnu.

Je jasné, že za tuhle neuvážlivost mladíka trest nemine, nicméně překvapivé je, že nebude potrestán za krádež, neboť klíčky mu obsluha parkoviště vydala zcela dobrovolně. Místo toho mu ale hrozí obvinění za přechovávání kokainu a řízení s propadlým / odebraným řidičským průkazem. Jeho doprovod pak čelí obvinění z přechovávání marihuany.

Nejhůře tak nakonec nejspíš dopadne hotel a poslíček z parkoviště, které majitel Ferrari žaluje o pořádný balík peněz. Konkrétní částku sice neznáme, nicméně Fowler chce pokrýt náklady spojené se získáním vozidla zpět, jeho inspekcí a servisem, za což se mu nemůžeme divit.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy