Závist nebo alkohol? Vandal s blbostí sobě vlastní ničil unikátní Lamborghini

Ošklivě poškrábané Lamborghini Huracán Avio | foto: facebook

Belgický majitel unikátního Lamborghini Huracan Avio měl tu smůlu, že na vlastní kůži poznal malost některých svých přihlouplých spoluobčanů. Těžko soudit, zda za tímto činem stojí alkohol, drogy nebo jen lidská malost, každopádně se však jedná o zavrženíhodný čin, ze kterého se dělá zle každému milovníkovi zajímavých automobilů.

Pokud byste to nevěděli, Lamborghini Huracán ve verzi Avio byla speciální limitovaná edice, která vznikla v pouhých 250 exemplářích. Majitelé si přitom mohli vybrat z pěti exkluzivních barev: Grigio Falco, Blu Grifo, Grigio Nibbio, Grigio Vulcano a Verde Turbine, přičemž právě ta poslední zdobila poškozený vůz.

Fotky tohoto konkrétního poškozeného vozu se objevily na facebookovém profilu hvězdy sociálních sítí, který si přezdívá POG. Podle jeho komentáři dostal vůz pořádně zabrat, neboť hluboké rýhy v laku jsou hned na třech stranách.

POG pak vzápětí dodal, že navzdory jeho sbírce luxusních supersportů, se kterými jezdí poměrně často, se mu nikdy nic pohodného naštěstí nestalo. Lidi podle něj prý "respektují" unikátnost těchto vozů, tedy alespoň většinou, jak dokazují tyto fotografie.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy