Lamborghini k 16. narozeninám? Místo vděku přišla scéna, všechno bylo špatně

Lamborghini Countach | foto: youtube.com

V USA jsou k mladým řidičům poměrně vstřícní, proto není první automobil k šestnáctým narozeninám nikterak výjimečným darem. A stejné přání měla i čerstvě šestnáctiletá dívka, která si velmi přála bílé Lamborghini Aventador 2016 s černým interiérem. Místo toho však od svého otce dostala něco trochu jiného. A oheň byl na střeše

Mladá slečna se zrovna znuděně rýpala lžící v jakési kaši, když se v kuchyni objevil její otec s klíčky od vozu aby ji sdělil, že až teď konečně dorazil dárek k jejím šestnáctým narozeninám, který ji přes časem koupil. To dívku samozřejmě nadchlo a tak se s otcem okamžitě vydala před dům.

Tam však nestál tolik vytoužený bílý Aventador, ale rudá klasika v podobě Lamborghini Countach. Zatímco každý správný petrolhead by vřískal radostí, dívka vůz označila za dinosaura z roku 1920. A následná prohlídka vozu se nesla v podobném duchu - zkrátka všechno bylo špatně. Dokonce ani interiér nebyl černý, jak si slečna přála.

Může být Lamborghini špatným dárkem? Někdo se nás snaží přesvědčit, že ano (9:31) | zdroj: youtube.com

Její otec ji volbu staršího vozu vysvětloval tak, že ji nejdříve chtěl koupit starší model aby se s ním naučila, než ji pořídí nový Aventador - třeba příští rok. Slečna se však s tímto vysvětlením nespokojila a vůz nechtěla.

Jak už ale všichni podle špatně maskovaných výbuchů smíchu tušíme, celá věc se jistě bude mít trochu jinak. Lamborghini Countach bude spíše než darem pro dceru darem pro tatínka, který si tak plní svůj osmdesátkový sen. Ostatně v samotném závěru videa říká, že si tedy vůz nechá. 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy