Clarkson si umí užívat a ještě vydělá balík. Co si připravil na závěr týdne?

Záběry z třetího dílu pořadu Grand Tour, který Amazon odvysílá tento pátek | foto: carscoops.com

Nová série Grand Tour už má za sebou první dva díly a skalní fanoušci už se nemohou dočkat toho třetího, který vyjde opět koncem tohoto týdne. A aby nás Amazon řádně navnadil, připravil si pro nás krátkou ukázku, podle které je skutečně na co se těšit.

V nejnovějším dílu se tak máme setkat s Jeremy Clarksonem, který bude během toulek po Evropě v Bugatti Chiron srovnávat, zda je lepší vlastnit supersportovní automobil, nebo si ráno užívat luxusní snídaně v St. Tropez, odpoledne lyžování v Alpách a večeře v Turíně, což mu umožní letadla i helikoptéry.

V mezidobí se však James May vrhne na trochu té poctivé motoristické novinařiny, tedy alespoň v rámci Grand Tour, a přinese nám dlouho očekávanou recenzi poslední dobou tolik vychvalované Kia Stinger GT, se kterou se povozil na Malorce.

Ze soudku nostalgie se pak vynoří porovnání dvou extrémních supersportů své doby, tedy Bugatti EB110 a Jaguáru XJ220.

Na závěr epizody se objeví i Richard Hammond, který se s berlemi v rukou stále zotavoval ze své autonehody. Ani to mu však nezabránilo v tom, by vyzval Jamese Maye na závod v novém typu parkování, které sám vymyslel. V závodu celebrit Celebrity Face Off se pak objeví  Hugh Bonneville a Casey Anderson.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy