Tom Hanks už dostal svého Malucha. Je zcela nový, přesto vrže

Tom Hanks si převzal svůj nový Fiat 126p | foto: facebook

Mít jedinečný vůz v celém Los Angeles není snadné, nicméně Tom Hanks už se může jedním takovým pochlubit. Před pár hodinami mu totiž dorazil jeho nový Fiat 126p "Maluch", který mu v Polsku zrenovovali a poslali k narozeninám.

Vše odstartovalo několik příspěvků na sociálních sítích, na kterých Tom Hanks stojí u různých Fiatů 126 a v komentáři se chlubí příspěvky jako jako "Mám nové auto!", nebo "Jsem tak nadšený ze svého nového auta".

Tento vtípek však zaznamenala i filantropka Monika Jaskólska, která uspořádala veřejnou sbírku. Na jejím konci celé město Bielsko-Biała, v němž se malý Fiat do roku 2000 vyráběl, darovalo herci zrenovovaného Malucha k jeho 61. narozeninám.

Samotná sbírka vynesla necelých 50 000 korun, přesto to stačilo na pořízení Malucha, jeho kompletní renovaci u společnosti BB Oldtimer a decentní úpravu interiéru od světoznámé společnosti Carlex Design. Zbytek financí pak putoval na dětské oddělení nemocnice právě ve městě Bielsko-Biała.

Tom Hanks si přebírá svého nového Fiata 126p (3:38) | zdroj: facebook

Fiat se poté na delší dobu ztratil a nikdo nevěděl co s ním je. Před pár dny se však objevily záběry z letiště, na kterých je Maluch nakládán do přepravního letadla a vydává se do USA. V Los Angeles si ho pak před pár hodinami přebral přímo Tom Hanks. Záběry z předávací akce a první testovací jízdy se objevily na Facebookovém profilu Wiadomości. Úsměvným momentem je chvíle, kdy slavný herec otvírá nebo zavírá dveře řidiče, neboť ty totiž pokaždé zavržou.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy