Nissan se naladil na vlnu Star Wars, šest konceptů upozorňuje na příchod posledního dílu

Nissan představil speciální edici konceptů Star Wars Last Jedi | foto: Nissan

Nissan se na autosalonu v Los Angeles pochlubil šesticí značně extravagantních konceptů inspirovaných tématem Star Wars, které avizují brzký příchod posledního dílu s podtitulem "Last Jedi".

Každému z výjimečných vozů se dostalo speciální péče, která zahrnovala kompletně přepracovanou karoserii, stylové podsvícení i upravený interiér. Ve výsledku pak vozy připomínají masku Kylo Rena nebo stíhače TIE-Fighter a X-Fighter.

Upraven byl například model Altima, jehož vzhled Tie Fighteru dotváří speciální sada "křídel" na bocích, polepy, speciální kola a také imitace blasterů, které prý vydávají i zvuky. Altimu pak doplňuje trojice modelů Maxima, jeden je inspirován stříbrnou maskou Kylo Rena, druhý připomíná jeho stíhačku a třetí odkazuje na stroj kapitánky Phasma.

Bohaté zastoupení zde má i Nissan Rogue, v Evropě známý pod názvem X-Trail, který sdílí název s minulou epizodou Star Wars. Jeden se prezentuje jako X-Wing fighter pilotovaný Poe Dameronem, z jehož střechy dokonce vykukuje dron BB-8. Další model, Rogue Sport, se pak drží stříbrno-modrého designu stíhačky A-Wing.

Kreativita se zkrátka lidem od Nissanu upřít nedá, ovšem ze všech vystavených konceptů je právě u těchto téměř jisté, že je na silnici nikdy nepotkáme.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy