Další zdařilá parodie na Gymkhanu? Chudý Ken Block dokazuje, že k zábavě stačí i 60 koní

K zábavě ve stylu Kena Blocka vám stačí 60 koní | foto: youtube.com

Pravděpodobně všichni už známe Kena Blocka a sérii jeho bláznivých videí označovaných jako Gymkhana. V nich se rally závodník prohání po různých tratích v různých automobilech s se stovkami koní a hodnotou v milionech, aby nás pobavil něčím, o čem si většina z nás může nechat jen zdát.

Jsou mezi námi však i tací, kteří o driftování, skocích a gumování koleček na asfaltu nechtějí jen snít, ale své sny si plní. Jedním z těch známějších je Etienne Guerra, který už před šesti lety vypustil do světa video, na kterém řádí se svou starou Fiestou.

GYMKHANA 0.9 The Ultimate Parody (4:09) | zdroj: youtube.com

Šest let už je ale poměrně dlouhá doba, takže se Etienne rozhodl připomenout nám jak své o něco lepší jízdní dovednosti, tak skutečnost, že se můžete bavit i v autě s výkonem sotva 60 koní a hodnotou chytrého telefonu prémiové značky.

Je evidentní, že Fiesta z roku 1994 dostala pár vylepšení a také upravený vzhled, takže její jízda v průmyslovém areálu skutečně připomíná Kena Blocka. Stejně tak se posunula i kvalita a zpracování videa, které nabízí jak detailní záběry z těsných průjezdů, tak záběry z ptačí perspektivy.

Na závěr pak nechybí ani bezpečnostní poučka "Hoon responsibly", kterou bychom chtěli apelovat na všechny, kteří se pokouší podobné kousky napodobovat. Když už se k tomu odhodláte, najděte si k tomu bezpečný plácek (a pak to klidně natočte, nahrajte a pošlete nám odkaz na e-mail).

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy