I ledový Raikkonen se smál. Alfa Romeo Giulia QV umí pobavit také piloty týmu Ferrari

Závodníci Formule 1 přesedlali za volant Alfy Romeo Giulia Quadrifoglio. A zřejmě se jim tam hodně líbilo | foto: youtube.com

Když se za volant nové Alfy Romeo Giulia QV s výkonem 510 koní a pohonem zadních kol objeví trojice zkušených pilotů Formule 1 ze stáje Ferrari, pak se můžeme těšit na skutečně dokonalou podívanou plnou emocí a masivního pálení pneumatik.

V rámci nového reklamního spotu pro Alfu Romeo se za volantem modelu Giulia Quadrifoglio objevil čtyřnásobný šampion Formule 1 Sebastian Vettel, vítěz jednoho šampionátu Kimi Raikkonen a jejich týmový kolega ze stáje Ferrari, Antonio Giovinazzi. Společně se pak předháněli na okruhu a pálili pneumatiky - zkrátka typická reklama, sázící na emoce.

A co je nejlepším potvrzením skutečných emocí z řízení, než úsměv na tváři jinak vždy ledově chladného Kimi Raikkonena? Ten už si ostatně pro svůj přístup vysloužil přezdívku "Iceman", ovšem turbem přeplňovaný 2.9 litrový motor V6 nakonec vyvolal viditelné emoce i u něj.

Ještě aby ne, když pod kapotou modelu Giulia Quadrifoglio produkuje výkon 510 koňských sil a točivý moment 600 Nm, který na asfalt přenáší pouze zadní náprava. Alfa je navíc mrštná, hravá, z 0 na 100 akceleruje za 3,9 sekundy a její maximální rychlost dosahuje až 307 km/h.

Mnoho recenzí navíc novou Giulii bez rozpaků srovnává s mnohem dražšími sportovními sedany, jako jsou Mercedes-AMG C63 nebo BMW M3. Pokud tedy hledáte čtyřdveřové sportovní auto plné emocí, které dokáže rozesmát i ledově chladného finského závodníka F1, Giulia se zdá být jasnou volbou. 

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy