Ukradl auto a pak se ptal policisty na cestu, teď v cele přemýšlí proč ho zavřeli

Ukradená Honda Accord | foto: facebook

Už jen samotná krádež automobilu je velmi špatný nápad, ovšem celá věc může nabrat mnohem horší směr, pokud se v kradeném voze zajedete zeptat policisty na cestu.

Možná to zní neuvěřitelně, ale přesně to se nedávno stalo v Californii, kde se jistý Ryan Ashlock, jedoucí v kradené Hondě Accord, zeptal příslušníka policie na cestu do Sonory. Ten mu sice poradil, ovšem poté si ještě zkontroloval registrační značku jeho vozu, jak informovala kancelář šerifa z Tuolumne County na svém facebookovém profilu.

V případě Hondy Accord není taková kontrola značek ničím neobvyklým, neboť v policejních statistikách figuruje Accord jako jedno z nejkradenějších aut na území USA. Policistu přesto zaskočilo, když se vůz opravdu ukázal být hlášený jako kradený. 

Policista si tedy okamžitě vyžádal asistenci dalších hlídek a vydal se vůz pronásledovat. Jakmile posily dorazily, rozsvítili policisté majáky a pokusili se vůz zatavit. Na to však řidič Hondy zareagoval prudkým zrychlením a další policejní honička byla na světě.

Během své zběsilé jízdy Ashlock zničil jeden policejní vůz a málem narazil do jednoho zaparkovaného SUV. Po pronásledováním dlouhém 43 kilometrů se však policistům povedlo prorazit Hondě pneumatiky a Ashlock se pokusil prchat po svých - ani to mu ale nevyšlo.

Ukradená Honda Accord | foto: facebook

Nakonec skončil Ashlock v cele a čeká ho soud, kde mu hrozí pěkných pár let v chládku za krádež, ujíždění před policií a použití vozidla jako zbraně.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy