McLaren opět rozšiřuje nabídku, tentokrát myslel na nejmenší

McLaren 570S Push Sports Car | foto: Amazon

I přes představení nové řady sportovních automobilů se poměr zákazníků a fanoušků této automobilky stále překlápí spíše na stranu těch druhých jmenovaných. Většina z fanoušků se však za volant tohoto skvostu zřejmě nikdy nedostane - buď na to nemají přebytečné desítky milionů, nebo na to nemají ani věk.

A právě druhou jmenovanou skupinu by mohlo potěšit tohle nové vozítko pro nejmenší, jehož vzhled je inspirován McLarenem 570S Spider. Tedy až na tu velikost a obrovský kus černého plastu v černé části, kterým rodiče udělí novému vozítku svého potomka adekvátní rychlost.

Vývoj toho nejnovějšího dopravního prostředku se značkou McLaren však neprobíhal v závodech automobilky, ale ve společnosti The Step 2 ze státu Ohio, která má s výrobou kočárků a podobných vozítek dlouholeté zkušenosti. 

Designéři si vzali inspiraci z modelu 570S, dovnitř umístili závodní volant s plochou spodní částí a do podběhů se nastěhovala čtveřice hladce jedoucích měkkých kol Whisper Wheels. Pro maximální komfort na cestách je interiér vybaven množstvím držáků na pití a množstvím úložných prostor na svačinky. Jediné, co byste zde nenašli, je masivní osmiválec pod plastovou kapotou.

Velkým překvapením se však stala cena. McLaren 570S Push Sports Car v barvě Ventura Orange totiž pořídíte na Amazonu od příštího měsíce za cenu 80 dolarů (1 800 korun), což ne McLaren není vůbec špatné!

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy