Takový zájem nikdo nečekal, McLaren 720S se na showroomech ani neohřeje

McLaren 720S | foto: McLaren

Nový McLaren 720S se sice představil teprve před pár měsíci na autosalonu v Ženevě, ovšem už od té chvíli nestíhá automobilka vyřizovat objednávky. V současné době jich je údajně tolik, že někteří zákazníci si počkají až do příštího roku.

Podle informací, které přinesl web Autocar, přijal McLaren během pěti měsíců od představení modelu 720S na autosalonu v Ženevě již více než 1500 objednávek. Společnost to samozřejmě těší, ovšem někteří zákazníci z toho nejspíš příliš nadšeni nebudou - někteří si budou muset počkat až do příštího roku.

Někteří zákazníci jsou ale tak nedočkaví, že si McLaren 720S objednali rovnou dvakrát. První kus v jakékoliv výbavě jim má přijít co nejdříve, zatímco individuálně naspecifikovaný zakázkový vůz dorazí později.

Pokud ale zájmu o nový McLaren nerozumíte, stačí jen nahlédnout do tabulky s technickými údaji. Zde totiž zjistíme, že zatímco většina moderních McLarenů využívá 3.8 litrový twin-turbo motor V8, nová 720S disponuje 4.0 litrovou továrnou na radost, která produkuje 710 koní. Nová 720S tak snadno strčí do kapsy Lamborghini Huracan Performante, nebo Ferrari 488 GTB.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy