Audi S1 na pásech? Šílené ale funkční

Audi S1 s pásy je skutečně netradiční podívaná | foto: youtube.com

Na internetu už se objevilo mnoho vozidel na pásech, ovšem tahle Audi S1 působí skutečně výjimečně. Zatímco v ostatních případech vyfasovaly pásy drsné off-roady, v tomto případě se jedná spíše o stylového nasupeného prcka.

O projektu toho bohužel moc nevíme, ovšem na rozdíl od většiny dosud viděných podobných úprav tento vůz nevypadá na nízkorozpočtový samo-domo projekt.

Ani tak se ale majitel nevyhnul řezání do plastů. Aby pásy na vůz vešly, musela být zvýšena světlá výška a také došlo k vyříznutí části předního i zadního nárazníku. Naštěstí si ale montáž pásů nevyžádala zásahy do blatníků, takže úprava do sériového stavu by neměla být zas tak moc náročná.

Motor pod kapotou S1 generuje výkon cca 230 koní, což se sice nemusí zdát moc, ovšem tento dvoulitrový přeplňovaný čtyřválec původně z Golfu GTI dokáže nabídnout ohromný točivý moment. To se ukazuje i na videu, kde se vozu při akceleraci zvedá jeden z pásů.

Ve výsledku se tak jedná o zajímavou úpravu, která se však zdá na obyčejné pláži poněkud zbytečná. Na sněhu by ovšem s takto upravenou S1 mohla být vcelku slušná zábava.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy