Může být něco nepravděpodobnější? A přece to v kombi Rolls-Royce po čertech sluší

Rolls-Royce Phantom Wagon | foto: X-Tomi design

Samotná představa vozu Rolls-Royce s karoserií Combi se může zdát šílená, ovšem pokud se podíváte na tento grafický koncept modelu Rolls-Royce Phantom poslední generace, nevypadá to vůbec zle.

Z dílny grafického mága tvořícího pod přezdívkou X-Tomi design vychází jedna perla za druhou. Zatímco některé mohou mít reálný základ, či se dá alespoň spekulovat o jejich realizaci, některé jsou prostě jen ztvárněním divokých fantazií autora - jako například v tomto případě.

Poslední generace nedávno představeného Rolls-Royce Phantom osmé generace však nevypadá v "nafouklém" ztvárnění vůbec zle. Velký podíl na tom mají obrovské rozměry vozu, díky kterým působí transformace ze sedanu na kombík celkem přirozeně. V minulosti už navíc několik Rollsů s karoserií kombi vzniklo, vždy se však jednalo o zakázkovou úpravu.

Navíc se v továrně Rolls-Royce usilovně pracuje na modelu Cullinan, který se podle prvních záběrů vlastně jakýmsi kombíkem stane, ovšem díky vyššímu podvozku se zařadí do segmentu SUV, ve kterém je po obřích luxusních vozech velký hlad. Na jeho představení si však budeme muset ještě nějakou tu chvíli počkat.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy